Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, este protagonista editiei de noiembrie a revistei Tabu, politicianul aparand pe coperta publicatiei.
Revista titreaza in numarul care apare pe 2 noiembrie “Elena Udrea, parabole ale puterii” dorind astfel sa promoveze succesul femeilor in politica. Tabu costa 8,9 lei.

“Cred ca, prin rezultatele obtinute de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si de mine personal in interiorul partidului, am aratat tuturor ca o femeie poate munci 14-16 ore pe zi, in fiecare zi, uneori mai mult si mai bine decat un barbat. Si asta chiar si pe tocuri, mergand si la coafor, si, mai ales, fara sa ma transform intr-un barbat. In acest moment, nu mai am niciun complex sa militez public pentru promovarea femeilor in politica romaneasca. Asa cum in alte parti se poate, chiar foarte aproape de noi, sunt convinsa ca si Romania incepe sa renunte la structura sa patriarhala si sa accepte faptul ca femeile pot fi politicieni mai buni decat barbatii”, scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Cititi intregul mesaj al Elenei Udrea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri