Elena Udrea, pe coperta revistei Tabu

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, este protagonista editiei de noiembrie a revistei Tabu, politicianul aparand pe coperta publicatiei.

Revista titreaza in numarul care apare pe 2 noiembrie “Elena Udrea, parabole ale puterii” dorind astfel sa promoveze succesul femeilor in politica. Tabu costa 8,9 lei.

“Cred ca, prin rezultatele obtinute de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si de mine personal in interiorul partidului, am aratat tuturor ca o femeie poate munci 14-16 ore pe zi, in fiecare zi, uneori mai mult si mai bine decat un barbat. Si asta chiar si pe tocuri, mergand si la coafor, si, mai ales, fara sa ma transform intr-un barbat. In acest moment, nu mai am niciun complex sa militez public pentru promovarea femeilor in politica romaneasca. Asa cum in alte parti se poate, chiar foarte aproape de noi, sunt convinsa ca si Romania incepe sa renunte la structura sa patriarhala si sa accepte faptul ca femeile pot fi politicieni mai buni decat barbatii”, scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Cititi intregul mesaj al Elenei Udrea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri