Pe fondul prezentei sale dinamice si pline de succes in Europa de Sud-Est, Ashley Worldgroup Southeastern Europe isi continua activitatea printr-o noua colaborare in Romania cu agentia de publicitate Cohn & Jansen. In cadrul operatiunilor sale pe plan local, Cohn & Jansen – Ashley vor lucra pentru Cosmote, alaturi de alti clienti importanti.

Agentia Cohn & Jansen are clienti precum Gallaher Romania, AutoItalia Group, La Fantana Romania, La Fantana Serbia, Medicover Romania, Romstal Leasing, Volvo Trucks, Expotek si a fost premiata cu succes in festivaluri de publicitate atat nationale, cat si internationale. Cristina Jansen, Managing Partner la Cohn & Jansen, afirma: “Piata de advertising din Romania este in crestere, clientii se dezvolta si cauta companii mari cu o bogata experienta. Colaborarea noastra cu Ashley ne va permite cresterea, printr-o combinatie de succes intre marime si flexibilitate, know-how si desigur creativitate. Suntem siguri ca acest lucru nu poate decat sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri pe o piata exigenta.”

Presedintele Ashley Worldgroup Southeastern Europe, dl. Makis Seriatos, e de parere ca “agentia Cohn & Jansen si grupul nostru impartasesc aceleasi valori si aceeasi cultura in lumea comunicarii. Credem ca aceasta colaborare va consolida parteneriatul cu clientii nostri pe piata din Romania.”

In saptamanile care urmeaza se va desfasura o conferinta de presa in cadrul careia vor fi anuntate detaliile acestei colaborari dintre Cohn & Jansen si Ashley, precum si planurile privind lansarea altor companii din cadrul Ashley Worldgroup SEE in Romania.

“Intentionam sa avem o prezenta puternica pe piata romaneasca. Dorim sa investim atat in oameni cat si in know-how si in multe aspecte ce implica matricea de comunicare in Romania”, a afirmat Paul Elliott – Vice President & CEO al Ashley Worldgroup SEE.

Ashley Worldgroup SEE activeaza pe piata de comunicare din 1989, prin reteaua sa oferind servicii complete si acoperind multiplele nevoi ale clientilor. Grupul are filiale in Sud-Estul Europei, peste 500 de profesionisti si include urmatoarele companii: Ashley & Holmes Atena, Sofia, Tirana, Skopje, Kosovo, Ljubljana, Nicosia, Sarajevo, Zagreb, Le Spot Production, Politics, Going Up, ZenTeam, United Media si Alco Research.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »