RCS&RDS, amendat de CNA pentru ca a transmis necodat filme porno

RCS&RDS, cel mai mare operator de televiziune de pe piata locala, cu in jur de 3 milioane de clienti, a fost amendata cu 10.000 de lei de Consiliul National al Audiovizualului, pentru ca a transmis necodat postul de televiziune pentru adulti Super One, a anuntat institutia.

Compania de telecomunicatii a incalcat articolul 27, alineatul 3, potrivit caruia ”serviciile de programe 18+ pot fi comercializate numai la solicitarea abonatului, in pachete care contin exclusiv astfel de programe, si neconditionat de achizitia altor pachete de servicii”.

De asemenea, legea audiovizualului prevede ca distribuitorii de servicii media audiovizuale pot retransmite serviciile de programe 18+ numai in intervalul orar 1.00—5.00, in urmatoarele situatii: codat in cadrul unor pachete optionale special dedicate adultilor, in sistem analogic sau restrictionat prin intermediul unui sistem de control parental, in sistem digital.

"SuperOne HD este primul canal de televiziune pentru adulti difuzat 24 de ore pe zi din Europa de Est", potrivit canalului de televiziune.

Cele mai recente date despre numarul de clienti de televiziune ai RCS&RDS sunt de la finalul lui 2009, cand compania avea aproximativ 2,7 milioane de abonati, insa de atunci a continuat sa creasca deci este foarte probabil ca in prezent operatorul sa aiba peste 3 milioane de clienti de televiziune. Pe piata locala, exista circa 5,74 milioane de abonati la serviciile de televiziune, conform datelor din decembrie anul trecut ale ANCOM, autoritatea de reglementare in telecomunicatii.

RCS & RDS ofera televiziune prin cablu sau satelit, internet fix si mobi, telefonie fixa si telefonie mobila in peste 200 orase din tara. De asemenea, activeaza si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia.

Anul trecut, RCS&RDS a avut afaceri de 418 milioane de euro si pierderi nete de 16,6 milioane de euro, conform Ministerului de Finante.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri