Lantul de librarii Carturesti a deschis un nou punct in centrul Comercial AFI Palace Cotroceni, in urma unei investitii de peste 200.000 euro.
Libraria din AFI Cotroceni este prima deschisa intr-un centru comercial si cea de-a 13-a unitate a lantului, potrivit reprezentantilor acestuia.

„Amenajarea celor 450 de metri patrati a fost proiectata de biroul de arhitectura Square One cu care am colaborat in trecut pentru amenajarea librariilor din Constanta si Iasi”, se mentioneaza pe site-ul retelei.

Investitia in noua librarie depaseste suma de 200.000 de euro, potrivit anuntului.

Selectia de carte cuprinde peste 20.000 de titluri romanesti si straine – de la bestselleruri cum ar fi „Frumusetea uitata a vietii” de Andrei Plesu, „Jurnalul unui pusti” de Jeff Kinney sau „Paradoxul iubirii” de Pascal Bruckner, pana la albume de arta, carti de istorie si economie, carti pentru copii, dictionare, volume de psihologie practica , carti de gastronomie si hobby.

Lantul de librarii Carturesti va sarbatori 11 ani de existenta pe piata din Romania in data de 22 noiembrie.

Sursa foto: Pagina de Facebook a retelei Carturesti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri