Vintu si Liviu Luca, ELIBERATI. Cum comentati?

Sorin Ovidiu Vintu, fostul proprietar al postului de televiziune Realitatea TV, si Liviu Luca , liderul Federatiei Sindicatelor Libere si Independente (FSLI) din Petrom, vor fi eliberati din arest, a hotarat Curtea de Apel Bucuresti, conform Mediafax.

Acestia sunt cercetati alaturi de alte opt persoane pentru falimentul Petromservice.

Vintu a declarat in fata instantei ca este nevinovat si ca falimentul Petromservice a fost urmarea celor peste 18.000 de litigii de munca pornit de angajati impotriva companiei.

"Petromservice a fost falimentata de salariatii ei, sfatuiti de avocatii lor sa speculeze o neregula din contractul de munca si care au pornit mii de procese impotriva acestei companii. Pentru a se putea apara, Petromservice a cautat calea legala, dar a fost prea tarziu, pentru ca drepturile salariale acordate erau mai mari decat capitalul societatii", a declarat Sorin Ovidiu Vintu in instanta.

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, luni, recursurile celor zece arestati preventiv in dosarul in care sunt cercetati pentru delapidarea Petromservice, prejudiciul produs prin falimentarea controlata a companiei fiind de peste 83 de milioane de euro.

Tribunalul Bucuresti a dispus, in 8 noiembrie, arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Sorin Ovidiu Vintu, Liviu Luca (prim-vicepresedintele CNSLR-Fratia si membru al Comitetului Economic si Social European), Sorin Mihai, Ioan Bohalteanu, Gheorghe Supeala (fost director general al Petromservice), Zizi Anagnastopol (fost director financiar al Petromservice), Octavian Turcan, Mihai Viorel Ramboaca, Razvan Florin Ramboaca si Daniela Lacramioara Brasoveanu, acuzati de delapidare, spalare de bani si, respectiv, complicitate la delapidare in cazul societatii Petromservice.

Procurorii au stabilit, pe baza probelor administrate, ca persoanele acuzate in acest dosar au falimentat controlat Petromservice, producand prejudicierea societatii cu 83,1 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri