Detinerea de actiuni in cadrul Editura Evenimentul si Capital, publisherul publicatiilor Evenimentul Zilei si Capital, este o oportunitate economica la care nu as fi ajuns daca nu ar fi existat criza, a declarat pentru Pagina de Media, Dan Andronic, noul actionar al companiei.

Andronic nu a precizat care este procentul de actiuni pe care il detine, insa pentru Reporter Virtual a afirmat ca nu este nici “actionar majoritar, nici minoritar”. Potrivit celor mai recente de la Registrul Comertului, actionarii companiei sunt George Marius Paunescu (Bobby Paunescu-70%), Spet Shipping (20%) si Claudiu Alexandru Serban (10%).

“Pentru mine cred ca este o oportunitate din punct de vedere economic. Oricum, daca nu ar fi fost criza, n-as fi ajuns in aceasta calitate. Cum am mai spus, am facut un ocol de 19 ani. Am pornit in iunie 1992 cu Evenimentul zilei ca reporter, am ajuns in 2011 tot acolo”, a explicat Dan Andronic pentru Pagina de Media.

Andronic era de cateva luni consultant editorial pentru Evenimentul Zilei.

“Ceea ce imi doresc este ca ziarul sa se finanteze din piara, iar lucrurile arata foarte bine din punct de vedere economic. Nu am o ingrijorare din acest punct de vedere”, a mai spus noul actionar.

Dan Andronic si-a inceput cariera in presa in 1992 cand s-a angajat ca jurnalist la Evenimentul Zilei, publicatie pentru care a lucrat aproximativ cinci ani, conform retelei de socializare profesionala LinkedIn. Ulterior a fost director de programe la Tele 7ABC si Prima TV. Intre 2001 si 2003 a fost director a cotidianului Curentul, iar intre 2003 si 2004 a fost directorul general al televiziunii de stiri Realitatea TV.

Tot in 2003 si 2004 a fost consilier politic al Partidului Social Democrat, iar intre 2004 si 2007 al Partidului National Liberal.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Printesa Lia catre Dan Andronic: Este important sa gasim omul potrivit