Vedeti mai jos recomandarile wall-street.ro din blogosfera economica si de business.
Ponderea Romaniei in economia mondiala este mai mica acum decat in urma cu 40 de ani, potrivit Businessday.

In anul 1969, PIB-ul Romaniei calculat in dolari 2005 era de 53,8 miliarde dolari, respectiv 0,36% din PIB-ul mondial, care insuma 15 mii miliarde de dolari.

Dupa mai multi ani de industrializare fortata, PIB-ul Romaniei ajunge la 108 miliarde dolari in anul 1984, ponderea in economia mondiala crescand astfel la 0,44%, cel mai inalt nivel de dupa ce de-al doilea razboi mondial.

Anul 1984 a reprezentat insa si inceputul declinului, ponderea Romaniei ajungand la 0,34% in 1989, si la 0,2% in anul 2000, detalii in graficul alaturat, click pe imagine pentru marire. Sursa datelor este Departamentul pentru Agricultura al Statelor Unite.

Ilias Papageorgiadis explica, pe blogul sau, de ce acesta este momentul ideal pentru a investi in Romania.

Segmentul de Retail din Romania a fost analizat pentru prima data in cadrul MAPIC, targul de retail nr. 1. Conferinta „Romania 2012-2014. Noua Era a segmentului de Retail din Romania” a fost organizata de compania MORE Real Estate Services si a fost sustinuta in a doua zi a targului, pe 17 noiembrie 2011.

Conferinta de la MAPIC 2011 a transmis un mesaj clar si pozitiv: „Este momentul ideal pentru a investi in Romania”.

Cristian Manafu se intreaba, pe blogul sau, care sunt lucrurile istete din viata noastra. Imi plac lucrurile istete, lucrurile care se sau te deosebesc in multime, lucrurile care iti dau un avantaj, care depasesc o rutina sau reinventeaza o categorie. La aceste lucruri m-am gandit cand BCR m-a provocat din nou intr-o campanie. De data aceasta, pentru produsul lor BCR Smart.

Provocarea a fost sa numesc cateva lucruri “smart” din viata mea. Si cum am intalnit tot felul de minunatii, chiar am vazut acum 6 ani casa viitorului la Microsoft acasa, am zis sa va vorbesc putin de doua obiecte pe care le consider foarte smart si inca nu le folosesc la adevaratul lor potential.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri