"If you can dream it, you can do it asa vede lucrurile Dinu Gojan, noul Senior Art Director de la Ogilvy & Mather. Dinu s-a alaturat echipei de creatie Ogilvy, dupa ce vreme de 8 ani a lucrat pentru Saatchi&Saatchi. Din 1998, Dinu a lucrat pe conturi ca Chio, Head&Shoulders, Ariel, Primola si Novatini, Orange, Camel, Sensiblu, Toyota, BRD.

Dupa munca si rasplata - in 2004 Dinu a castigat un Gold Effie local pentru Primola; un an mai tarziu a primit doua nominalizari la AdOr pentru campania "Let's go digital" la Transilvania International Film Festival; reteaua Saatchi&Saatchi l-a premiat cu Best Print CEMEA pentru Ariel, iar TVC-ul Head&Shoulders Cinderella a fost difuzat in SUA in cadrul emisiunii lui Jay Leno.

"Dinu este unul dintre cei mai respectati profesionisti din industrie. Sunt foarte bucuros ca este parte din echipa noastra acum. David Ogilvy spunea ca ideal ar fi sa ne inconjuram de oameni mai mari decat noi (ca personalitate, ca talent) si asa vom deveni o companie de uriasi. Nimic mai adevarat!", spune Razvan Capanescu, Creative Director Ogilvy & Mather.

Intotdeauna mi-am dorit sa lucrez la Ogilvy, spune Anamaria Porupca, noul Senior Art Director de la OgilvyOne si 141 Romania. Anamaria face parte din echipa de creatie Ogilvy din luna februarie a acestui an.

Viata de creativ si-a inceput-o inca din timpul studentiei, la Vision Advertising (agentie de publicitate parte a Media Pro). In 2000, Anamaria s-a alaturat echipei de creatie de la Notorious, iar trei ani mai tarziu a ajuns la Grey Worldwide. Cateva dintre conturile pe care a lucrat sunt Visa Card, BAT, Raiffeisen.

Anamaria este tot ce isi poate dori un copywriter de la art directorul lui. Am format echipa acum cativa ani si ma bucur foarte mult ca acum face parte din gasca Ogilvy, afirma Dani Macarie, Group Creative Director OgilvyOne si 141 Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri