Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa si al doilea de internet si televiziune de pe piata locala, a ales agentia Media Investment in urma licitatiei pentru servicii de media buying. Media Investment, companie din holdingul The Group, condus de Zoltan Szigeti si Mihaela Nicola, este cea mai mare agentia de media din Romania cu afaceri de 45 de milioane de euro anul trecut.
Pe de alta parte, contul de creatie al Romtelecom pentru zona de rezidential va fi preluat de GMP Advertising, iar pentru contul de online agentia desemnata este Webstyler.

Licitatiile pentru servicii de creatie si de organizare de evenimente pentru segmentul de business au fost anulate.

Operatorul de telecomunicatii a inceput aceste licitatii in toamna anului trecut. Atunci, Romtelecom lucra cu agentia United Media pentru servicii de media buying, cu Graffiti BBDO pentru creatie si Frank Digital pentru online.

Telecomunicatiile sunt poate cel mai competitiv domeniu de pe piata locala, jucatorii din acest domeniu fiind de asemenea printre cei mai mari investitori din publicitate.

Romtelecom este al treilea operator local de telecomunicatii dupa cifra de afaceri, cu un business in jurul a 720 de milioane de euro anul trecut.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri