iLeo, agentia de comunicare online parte a grupului Leo Burnett Romania, va avea o cifra de afaceri de circa 1,4 milioane de euro in acest an, comparativ cu 1,65 milioane de euro in 2010, potrivit unui comunicat al companiei.
Agentia infiintata in urma cu cinci ani are un portofoliu de 24 de clienti, printre care se numara: P&G, Petrom, Medas, Bergenbier, Tnuva, Autoitalia si Mercador. De la lansare si pana acum, iLeo a lucrat pentru peste 120 de clienti.

“Am pariat pe digital intr-un moment in care mai mult de 50% dintre proiecte nu se faceau pentru ca oameni din marketing pur si simplu ne considerau niste dubiosi. Am fost pionieri in directii ca media sociala, comunitatile de brand, zona mobila sau media. In fiecare an realizam in jur de 30 de campanii interactive si oferim cam cinci locuri de internship pentru cei interesati de zona de comunicare digitala”, declara Mugur Patrascu (foto), managing partner al iLeo.

Compania a inceput cu doi angajati, iar in prezent are 20 de oameni. In 2010, iLeo a avut o cifra de afaceri in jurul a 1,65 milioane de euro si un profit net de circa 230.000 de euro.

Agentia anului la Internetics

iLeo a fost declarata anul acesta agentia anului la Internetics, unul dintre cele mai importante festivaluri de branding, marketing si advertising online la nivel local. Agentia a castigat sapte premii pentru campania Redescopera Romania (pentru clientul Petrom) printre care pentru cel mai bun site, cea mai buna aplicatie mobila si cea mai buna campanie de social media.

Agentia face parte din grupul Leo Burnett Romania care mai detine alte doua companii de comunicare online: The Geeks si Digital Star. Totodata, din grup mai fac parte agentiile Leo Burnett&Target (creatie), Starcom MediaVest (media buying), 23 Communication Ideas (creatie), The Practice (relatii publice).

Cele sapte companii au peste 100 de clienti locali si internationali.

Anul trecut, grupul Leo Burnett a avut o cifra de afaceri de circa 56,4 milioane de euro si un profit net in jurul a 1,8 milioane de euro. Pe de alta parte, raporta un numar de circa 160 de angajati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri