Incepand de vineri, 24 februarie, creditul doar cu buletinul are o noua campanie de comunicare, dezvoltata de ALTEX si Euroline Retail Service in colaborare cu agentia Leo Burnett. Promovarea serviciului are un nou spot TV amuzant, care subliniaza ideea ca serviciul credit doar cu buletinul este atat de accesibil, incat principala preocupare a clientilor este cum sa ajunga mai repede in magazinele ALTEX pentru a profita de oferta.

”Inventat de Altex, credit cu buletinul a fost intotdeauna un produs la mare cautare. Pentru ca este atat de atractiva oferta, trebuie doar sa te grabesti atunci cand vii la Altex. Graba, inventivitatea si umorul romanului au dus la situatia in care mai multi indivizi se intalnesc, fiecare cu propria metoda - care mai de care mai amuzanta si mai neobisnuita - de a obtine prioritate in drumul lor catre catre ALTEX”, au declarat reprezentantii Leo Burnett.

Campania de comunicare cuprinde, pe langa spotul TV difuzat pe principalele posturi nationale, materiale de promovare si semnalizare, precum si spoturi radio si machete in presa, care indeamna publicul sa profite de cea mai accesibila metoda de creditare: creditul doar cu buletinul de la ALTEX.

Lansat in toamna anului 2004, creditul doar cu buletinul a revolutionat piata creditelor de consum din Romania. Un produs financiar accesibil si nebirocratic, creditul doar cu buletinul a adus un plus de confort pentru clienti, care, astfel, economisesc timp obtinand fara efort produsele dorite. Tot ce trebuie sa faca o persoana pentru a obtine un astfel de credit este sa se prezinte la biroul de rate cu buletinul de identitate si sa completeze o declaratie pe propria raspundere.

ALTEX este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, cu peste 120 de magazine ALTEX deschise in toate judetele din tara si 8 electrocomplexuri Media Galaxy. ALTEX ofera clientilor sai o gama variata de produse, la cele mai mici preturi, punandu-le la dispozitie un sistem de finantare generos si flexibil, cu cea mai mica dobanda si cele mai mici rate. Acest sistem faciliteaza accesul tuturor categoriilor de consumatori la produse si echipamente de inalta calitate necesare confortului zilnic.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
4Apply integreaza autentificarea biometrica pentru creditare