Urmare a noii dinamici a mediului de afaceri din Romania, BIA, prima companie romaneasc de recrutare, are placerea sa anunte extinderea portofoliului sau de afaceri sub numele de Business Intelligence Alliance. Compania va oferi, in afara de domeniul sau de excelenta, recrutarea si selectia de personal, o larga gama de servicii profesionale de salarizare si administrare de personal, consultanta n resurse umane, training si dezvoltare organizationala.

Business Intelligence Alliance isi reconfirma experienta in recrutare si adauga serviciilor sale salarizarea si administrarea de personal, instruire si consultanta sub acest brand nou, care vine sa il inlocuiasca pe cel de pana acum, pentru a oferi o imagine completa in piata asupra serviciilor de resurse umane, spune Marius Balasoiu, directorul general BIA.
Fondat n anul 1992, compania a dezvoltat parteneriate pe termen lung cu firme puternice, cei peste 150 de clieni cu care BIA a construit parteneriate pe termen lung reprezentand aproape toate domeniile de activitate de pe piata romaneasca a resurselor umane.

Noul slogal al firmei, Your Excellency, spune totul despre calitatea serviciilor oferite de BIA sub noua sa identitate corporativa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si