Odata cu intrarea in cel de-al optulea an de prezenta pe piata romaneasca, SAPTE SERI, cel mai puternic ghid de informatie culturala si de petrecere a timpului liber, aniverseaza editia cu numarul 400.

“Suntem mandri sa afirmam ca aniversam 400 de numere petrecute alaturi de SAPTE SERI. In prezent, SAPTE SERI este cea mai citita publicatie de informare culturala din Romania. Aceasta se datoreaza in primul rand cititorilor nostri, care ne-au fost alaturi pe parcursul timpului, si pe care ne-am straduit si ne vom stradui in continuare sa nu ii dezamagim si sa le oferim informatii de cea mai buna calitate. Ne dorim ca la aniversarea celui de-al 800-lea numar al ghidului SAPTE SERI sa emanam acelasi entuziasm si multumire, datorate in primul rand satisfactiei cititorilor nostri”, a declarat Adriana Petrecu, Director Strategie Kopa Publicatii Grup.

Daca la lansare, in anul 1998, SAPTE SERI avea un tiraj 17.000 de exemplare saptamanal, avand un continut de 16 pagini color, in prezent este editat intr-un tiraj de 120.000 de exemplare in tara si 60.000 de exemplare in Bucuresti, avand un continut de 112 pagini full color. Cu o echipa formata din 30 de persoane, SAPTE SERI are editii locale in 9 orase din tara acoperind principalele centre urbane. De asemenea, SAPTE SERI este prezent si pe piata externa, cu editia de Sofia / Bulgaria, avand tiraj de 60.000 si continut de 96 pagini.

Pe parcursul timpului, SAPTE SERI s-a implicat in numeroase actiuni culturale si sociale, desfasurate la nivel national si nu numai. Dintre acestea amintim ROMANIAN TRIBUTE to HENDRIX, organizat de SAPTE SERI in colaborare cu Zaka Music Production, eveniment ce a reunit cei mai apreciati chitaristi ai tarii noastre, intr-un mega spectacol dedicat celui mai mare chitarist rock pe care l-a cunoscut vreodata lumea – Jimi Hendrix.

Despre SAPTE SERI

SAPTE SERI este cel mai puternic ghid saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, distribuit gratuit in 120,000 de exemplare in Baia-Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Satu-Mare, Timisoara si 60,000 de exemplare in editia de Bucuresti. Cititorul SAPTE SERI este activ, calator, cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani, insetat de noutate, arta si valoare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Lectie in invatamant: o scoala smart a fost deschisa in Ciugud (Alba)