Dominic Bruynseels (fostul CEO al BCR), Steven van Groningen (Raiffeisen Bank) si Radu Ghetea (CEC Bank) sunt managerii care au aparut cel mai des in presa scrisa intre noiembrie anul trecut si februarie anul acesta, conform unui studiu despre cei mai mediatizati CEO din Romania, realizat de compania de monitorizare Mediatrust.

Cei mai mediatizati CEO din Romania

Bruynseels conduce topul cu 60 de aparitii, in timp ce seful Raiffeisen Bank a avut 53, iar cel al CEC Bank 40.

In clasament mai apar nume precum Robert Rekkers (fostul CEO al Bancii Transilvania), Mariana Gheorghe (Petrom), Guy Poupet (BRD), Jan Gijsen (Ford), Mariana Diaconescu (Asirom), Jerome Olive (Automobile Dacia), Iñaki Berroeta (Vodafone) si Brent Valmar (Porsche).

Analiza a luat in considerare sefii celor cele mai mari companii dupa cifra de afaceri din cinci sectoare de piata (auto, carburanti, telecom, asigurari, banci) si a fost realizata in perioada 4 noiembrie 2011 - 3 februarie 2012.

In aceasta perioada au fost publicate 364 de articole despre sefii celor mai mari companii din Romania.

Companiile cu cel mai mare numar de aparitii media au fost cele din sectorul bancar, urmate de cele din industria auto, carburanti, telecom si asigurari.

Mediatrust Romania a fost infiintata in 1999 si este unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de monitorizare. Printre clientii companiei se numara companii din domeniul financiar, telecom, IT, farma, energie, gaze naturale, petrol, educatie, sport, cultura, showbiz sau politic.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri