Pe 14 martie il puteti urmari in conferinta la Bucuresti pe Tom Peters - considerat la ora actuala cel mai inovator consultant si management guru. “Regulile pietelor globale s-au schimbat. Organizatiile trebuie sa se schimbe odata cu ele”.
“Odata cu 11 septembrie regulile s-au schimbat si in politica globala si in afaceri. Zguduirea autoritatii gigantului SUA la nivel politic reflecta slabirea puterii corporatiste la nivel economic. Informatia a slabit autoritatea managementului! Angajatii-pion nu mai sunt suficienti! Consumatorul umil si ascultator a disparut! Clientii nu se mai multumesc cu produse bune, cer servicii si experiente incredibile! Loialitatea fata de branduri s-a volatilizat!”.

Dupa 21 de ani de la lansare, Tom Peters zguduie inca o data conceptiile despre management, inovatie, resurse umane, project management, vanzari, relatia cu clientii, branding si extinderea pietelor.

“In cautarea excelentei”, primul sau best-seller, a dezvaluit retetele excelentei marilor corporatii. Ca urmare, a devenit imediat consultant in redefinirea strategiilor de management si marketing, iar conceptele sale de “brand personal”, “management liberal”, “cercul inovatiei”, “proiectele WOW!” au fost adoptate de marile corporatii si organizatii.

A devenit consultant pentru Microsoft Corporation, Unilever, Deloitte&Touche, The Coca-Cola Company, AT&T, Intel Corporation, Sun Microsystems, Rolls-Royce Group, Virgin. Si organizatiile cu rol strategic precum Armata SUA, Marina SUA, NASA si Banca Mondiala au apelact la ajutorul sau pentru a implementa inovatia in procesele interne si in comunicarea cu exteriorul.

“Re-Imagine!” propune schimbarea regulilor si instrumentelor din afaceri
In prima conferinta din Romania, Tom Peters va declara astfel razboi regulilor lipsite de sens, barierelor organizationale absurde si middle managementului inutil. “Noile solutii sunt: inovatia, design-ul, marketingul experiential, tehnologia, aplatizarea ierarhiilor, creativitatea, pasiunea, incurajarea rebelilor si a femeilor in posturi cheie” declara Tom Peters.

O conferinta Tom Peter nu este un eveniment monden. Participantii se pot astepta la o zi intreaga de critica extrem de onest a greselile managerilor si angajatilor si provocarea la re-imaginarea organizatiilor, responsabilitatilor si relatiilor viitorului afacerilor. “Este ca o zi alaturi de un consultant caruia i-ai cerut sa aduca mentalitatea din organizatia ta in pas cu ultimele inovatii ale pietei”, declara un participant.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Avangate, despre hunting si farming: Tehnologia deschide usi