Pe 25 martie, mult asteptata continuare a serialului Mad Men („Nebunii de pe Madison Avenue”) a avut premiera sezonului 5 cu doua noi episoade, care au inregistrat un record de audienta pentru canalul de televiziune AMC.
In intervalul orar 21-23, postul de televiziune a atras 3,5 milioane de telespectatori, o crestere a audientei de 21% fata de premiera sezonului 4 a serialului american, difuzat pe 25 iulie 2010, potrivit AMCTV.com.

Dupa o pauza de un an si jumatate, Don Draper si echipa sa de specialisti in advertising revin pe micile ecrane intr-un nou sezon incarcat de suspans, de griji, tentatii, femei si multa publicitate.

In Romania, cele doua episoade intitulate „A little kiss” au fost primite foarte bine de fanii serialului.

„Mad Men este serialul care mi-a raspuns la intrebarea «Cine este idolul meu?», este povestea care reflecta societatea americana de la inceputurile anilor `60, este serialul maturizarii mele, cel care m-a ajutat sa fac una din cele mai importante alegeri din viata mea - publicitatea. Sunt extrem de nerabdator si curios sa vad noul sezon din Mad Men”, sustine pe blogul sau personal, Dani Novac.

„Pentru ca a trecut atat amar de timp de la ultimul episod al sezonului patru, ma gandeam ca s-ar putea sa fi uitat lucruri importante despre Don Draper, Peggy Olson, Pete Campbell, Joan Harris, Roger Sterling si restul. Grijile mi-au fost spulberate in primele cinci minute. Actiunea continua atat de natural (episodul debuteaza cu o scurta recapitulare a celor mai importante momente ale sezonului patru), de parca nu i-ai mai vazut pe cei de la Sterling Cooper Draper Pryce de doar o saptamana. Asta nu e decat o dovada ca personajele sunt atat de puternic construite incat e greu sa le uiti si, bineinteles, ca marketingul agresiv functioneaza din plin”, scrie Alex, pe Hipmag.ro.

„M-am uitat la toate episoadele...Este cel mai bun serial de cativa ani buni! Greu de depasit de vreun alt serial!”, scrie utilizatorul Cosmin pe Urban.ro.



Proiectata in New York-ul anilor '60, drama Mad Men, urmareste indeaproape viata competitiva a barbatilor si a femeilor de pe Madison Avenue, o lume a publicitatii, o lume egoista, unde jucatorii cheie fac o arta din vanzari.

Seria se invarte in jurul vietii lui Don Draper, care este un as in aceasta meserie si, de altfel, in jurul colegilor de la Sterling Cooper Advertising Agency.

In timp ce isi face jocul, atat in afaceri, cat si in viata sentimentala, el trebuie sa faca fata schimbarilor ce nu inceteaza sa-si faca aparitia. Seria de asemenea puncteaza rolul femeii si al barbatului din aceasta era, in timp ce isi descopera adevarata latura umana ascunsa sub forma adevaratelor valori familiale.

Creat de catre Matthew Weiner si produs de Lionsgate, serialul Mad Men a castigat pana acum 4 Globuri de Aur, 56 premii si alte 119 nominalizari.

Foto: watchmadmennowonline.com



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri