Q-Pack este varianta cea mai adecvata de ambalaj de tip PET, ce pastreaza intacte gustul si prospetimea berii, mai mult timp.Dupa succesul inregistrat cu ambalajul revolutionar Q-Pack, lansat in anul 2004, Bergenbier vine in intampinarea dorintelor consumatorilor, aducand imbunatatiri acestui tip de ambalaj. Q-Pack Next Generation pastreaza caracteristicile vechiului Q-Pack, dar are un nou design, este mai elegant si prezinta un avantaj de natura practica: zona grip, ce permite manevrarea cu mai mare usurinta a Bergenbier Q-Pack, care poate fi tinut acum cu usurinta, si cu o singura mana.

Avand capacitate de 1 litru si 2 litri si fiind usor de transportat si manevrat, noul Bergenbier Q-Pack Next Generation este ideal pentru picnicuri si iesiri in aer liber, dar si pentru consumul acasa, spune domnul Liviu Irimia, Director Marketing Interbrew Romania.

Interbrew Romania a revolutionat in luna iunie 2004 segmentul de piata al berilor imbuteliate in ambalaj de plastic, lansand Bergenbier la Q-Pack. Tehnologia Q-Pack este atestata de catre renumitul Institut Frauenhofer din Germania, iar pentru imbuteliere Interbrew a achizitionat in 2004 din Austria, o noua linie de ultima generatie. Linia de imbuteiere a Bergenbier Q-Pack a pornit pe 5 iunie 2004, la Blaj. Pe fondul cresterii pietei berii la PET, care a cunoscut salturi importante in ultimii ani, ajungand astazi la 31,5% din totalul pietei berii (conform MEMRB Romania), Bergenbier a avut rezultate spectaculoase cu ambalajul Q-Pack. Volumele inregistrate cu Q-Pack au fost cu 303% mai mari in 2005 fata de 2004, Interbrew ajungand la 16,4% cota de piata din volumele totale PET, in anul 2005, (conform MEMRB Romania).

Tehnologia unica Q-Pack, exclusivitate Interbrew, reprezinta prima solutie eficienta si adecvata aparuta in Romania ce permite pastrarea berii in conditii optime, mai mult timp. Realizat conform unei tehnologii speciale de etanseizare, Q-Pack se bazeaza pe principiului dublei bariere: bariera exterioara ce impiedica patrunderea oxigenului in sticla si bariera interioara ce impiedica pierderea de dioxid de carbon.

Bergenbier este marca Interbrew Romania, unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca, detinand in industria berii pozitia a 3-a, cu o cota de piata de 21,5 % la finalul anului 2005, conform datelor de retail audit MEMRB Romania. La sfarsitul anului 2005 cifra de afaceri a grupului Interbrew Romania a fost de 140 milioane Euro, cu volume de 2,6 milioane hectolitri si o valoare a investitiilor cumulate de peste 150 milioane Euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri