Grupul de Presa Catavencu a lansat pe piata doua noi produse: portalul www.24fun.ro si HORECA 100% - ghidul barurilor, cluburilor, cafenelelor, restaurantelor si hotelurilor din Bucuresti.

La petrecerea de lansare au participat peste 700 de oameni, printre acestia numarandu-se Andrei Gheorghe, Gianina Corondan, Mihai Dobrovolschi, Tudor Chirila si Bogdan Naumovici.

"Cand am lansat B-24 FUN, acum 4 ani, am promis ca in 8 luni de zile vom fi lider de piata pe segmentul publicatiilor gratuite.Am reusit in 6 luni sa fim singuri pe piata! Acum, cand lansam portalul www.24fun.ro si primul ghid Horeca din Romania, cat credeti ca o sa dureze pana cand vom fi numarul 1? Tot 6 luni si probabil vom cuceri Everestul in patru! Va multumesc ca ati pariat pe calul castigator!'' a declarat Alex Sandulescu, Managing Partner al B 24 FUN Network.

B 24 FUN face parte din grupul de presa Academia Catavencu care include in presa scrisa si urmatoarele titluri: Academia Catavencu, Cotidianul, Tabu, Aventuri la pescuit, Bucataria pentru toti, Superbebe, ID idei in dialog si Radio Guerrilla.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si