Campania ReductoStart, privind supraponderalitatea, derulata de compania Abbott Laboratoires, se relanseaza sub sloganul „Ma regasesc”, cu o noua componenta online realizata de Grapefruit
ReductoStart este primul program educational desfasurat la nivel national care furnizeaza toate informatiile necesare evaluarii cauzelor si efectelor supraponderalitatii, oferind in acelasi timp solutii pentru prevenirea si tratamentul corect al acestei probleme. Noul site ReductoStart promoveaza o solutie pentru slabit controlat, bazata pe consultul medical si, in consecinta, in opozitie cu metodele populare.

www.reductostart.ro abordeaza rational si cuprinzator problema excesului de greutate, oferind explicatiile necesare unui program de slabire, o serie de instrumente de lucru, informatii complete despre diete, activitate fizica si alte metode pentru slabit, liste cu cabinetele medicale implicate in program si un forum public pentru discutii.

Solutia de revitalizare a comunicarii online oferita de Grapefruit raspunde perfect principalei provocari a acestui proiect—complexitatea publicului tinta: persoane interesate de reducerea greutatii corporale, medici endocrinologi si nutritionisti, medici de familie, farmacisti, antrenori din salile de fitness si profesionisti din centre de infrumusetare. „Am realizat un site complet si accesibil, care se diferentiaza in peisajul atat de aglomerat al surselor de informare on-line cu aceasta tematica”, declara Marius Ursache, Chief Creative Officer Grapefruit.

Situl ofera atat suportul decizional, cat si resursele necesare punerii imediate si comode in practica a solutiei alese. „Prin relevanta si utilitatea continutului, noul www.reductostart.ro este una dintre cele mai credibile surse de informatii pentru aceasta problematica din webul romanesc”, apreciaza Codrina Spiratos, Product Manager Antiinfectives & Lifestyle in cadrul Abbott Laboratories.

„Strategia propusa de Grapefruit a vizat cresterea notorietatii programului ReductoStart printre persoanele cu surplus de greutate si determinarea acestora sa apeleze la ajutor de specialitate”, completeaza Marius Ursache.

Grapefruit (www.grapefruit.ro) este o agentie romaneasca de consultanta pentru branding si design interactiv, cu birouri in Iasi si Bucuresti. Portofoliul Grapefruit include peste 100 de clienti din 13 tari, pe 4 continente. Printre acestia se numara Dacia, Connex-Vodafone, HP Romania, Gandul, Eli Lilly, Antibiotice, OTP Bank, British Council, International Corporate and Brand Identity Centre (Marea Britanie) si DDB San Francisco (SUA).

Abbott Laboratories (www.abbott.com) este o companie multinationala, activand in proiectarea, cercetarea, dezvoltarea, productia si distributia de produse medicale si farmaceutice, inclusiv produse nutritionale, de diagnostic si aparatura. Compania are peste 60,000 de angajati in toata lumea si distribuie produsele proprii in peste 130 de tari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si