Notorious a organizat recent evenimentul de lansare in premiera a centralei de detectie incendiu FPA 5000, cel mai nou produs al diviziei Bosch Security Systems in Romania. Lansare de mama focului, 100 de invitati, Ana Lesko cu melodia Ard in flacari, materiale de prezentare decorate cu flacari stilizate, evenimentul s-a vrut a fi o intalnire prietenoasa si accessibila in ciuda publicului sau foarte tehnic: specialisti in securizare de cladiri de diverse dimensiuni, directori de mari firme de securitate si antreprenori din diverse domenii. Locatia in sine, Teatrul National Bucuresti, nu a fost nici ea intamplatoare: aceasta centrala a fost instalata recent in incinta Teatrului National de Opereta.

Despre noua divizie Bosch in Romania si despre cel mai recent produs al sau a vorbit Laszlo Lukacs, Head of Export Departament. Noutatea centralei FPA 5000 consta in sistemul sau modular avansat care permite extinderi ulterioare si in interactivitatea si flexibilitatea modului de utilizare.

Adrian Balsanu, Front Office Manager, a facut o prezentare tehnica detaliata a centralei, demonstrand viabilitatea tehnologiei modulare Bosch de detectie incendiu, ideala atat pentru cladirile mari (spitale, blocuri de birouri, institutii) cat si pentru cele mai mici (moteluri, supermarketuri).

Cristina Antonescu, Director Economic la Robert Bosch Romania, a prezentat Grupul Bosch, lider mondial in furnizarea de tehnologie auto si industriala, bunuri de consum si tehnologie a constructiilor si a vorbit de prezenta in Romania, una din cele 140 de tari in care Grupul Bosch are retele de productie, vanzari si service.

Notorious este prima agentie de publicitate full service infiintata de creativi in 1994, cu un portofoliu bogat de clienti din care amintim Romania Hypermarche CORA, Bricostore, Ulker Hero Baby, Buderus etc. Din 1997 ofera servicii pentru Robert Bosch pentru diviziile sale Scule Electrice, Termotehnica (Junkers), Automotive si, de curand, Bosch Security Systems.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri