Specialisti consacrati in marketing, management, finante si resurse umane vor oferi solutii concrete la problemele antreprenorilor romani, in cadrul evenimentului ôDoing Business Start-Upö
Sectorul IMM va fi unul dintre cele mai afectate de apropiata integrare. Astfel, intr-un discurs de anul trecut, Jonathan Scheele, Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, declara: ôCompaniile mici [..] sunt in general cel mai putin pregatite pentru Piata Unica, cel mai putin informate asupra legislatiei europene si cel mai putin pregatite in vederea adaptarii. In aceste conditii, competitivitatea lor pe termen lung va fi afectata.ö

ôDoing Business Start-Upö va pune preocuparile si problemele antreprenorilor romani in paralel cu agenda europeana. In deschidere, va lua cuvantul domnul Aneil Singh, Coordonator Proiecte Speciale al Comisiei Europene in Romania. Vor urma trei conferinte pe temele: ôSolutii pentru atragerea finantarilor si asigurarea stabilitatii economiceö; ôArta managementului ľ secretul unei afaceri de succesö si ôCum sa ne pregatim de lupta cu firmele concurenteö.

Conferintele vor fi moderate de Ionut Ancutescu (Business Magazin), Ovidiu Popica (Banii Nostri) si Dragos Stanca (PubliMedia) si vor aduce in fata antreprenorilor nume din domeniul consultantei precum: Cosmin Alexandru (Brandivia), Bogdan Manolea (APTI), Andi Dumitrescu (GfK Romania), Madalin Matica (DotCommerce LTD Boston), Doru Panaitescu (ARBOmedia), Rodica Nicolae (revista Cariere), George Iosif (DGE Bruxelles), Andras Farkas (MCTI), Raluca Ciupitu-Istrate (UNCTAD/EMPRETEC Romania), Constantin Udrea (CERPECO).

Nu in ultimul rand, evenimentul va prilejui lansarea publicatiei Link2eCommerce, editata de Link Magazine in parteneriat cu BRD-GSG si dedicata antreprenorilor online.

ôDoing Business Start-Upö este organizat de DotCommerce Romania, Link Magazine, Selenis si Asociatia pentru Tehnologie si Internet in parteneriat cu DGE Bruxelles, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Centrul EMPRETEC. Evenimentul se va desfasura Joi, 23 martie 2006 la Camera de Comert si Industrie a Romaniei - sala A. I. Cuza, incepand cu ora 10:30.

Antreprenorii, managerii, directorii de marketing sau jurnalistii interesati sa participe isi pot rezerva o invitatie pana pe 22 martie, prin intermediul site-ului evenimentului: www.doingbusinessromania.ro .

Datorita sprijinului acordat de partenerii proiectului, participarea nu implica costuri.

Evenimentul beneficiaza de sustinerea unor institutii media precum: Ziarul Financiar, Business Magazin, E-WEEK, Cariere, Banii Nostri, Market Watch, ARBOmedia, ComunicateDePresa.ro, Wall-Street.ro, 9AM.ro.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri