xact cand saptamana modei de la Milano ajunsese la apogeu, serviciul de telefonie mobila Zapp, prin atelierul de creatie Gavrila&Asociatii, prezenta marelui public si criticii de specialitate noua si exuberanta colectie Zapp Share Free, la adapostul anodinului titlu Grupuri 2.

Un melanj rafinat de linii ferme si croieli indraznete, materiale vaporoase si imprimeuri fluide, noua colectie Zapp Share Free este un tribut adus comunicarii in grup, materializat prin doua metafore de ampla semnificatie sociala si culturala: Grupul Politicienilor Pasionati de S.F. si Grupul Hairstilistilor Lezati de Titlul de Frizer.

De la Andy Warhol incoace ne straduim sa vedem ce se ascunde in spatele oglinzilor care compun imaginea de sine a unei societati. Am incercat sa trecem dincolo de aluzii si iluzii, sa ne imersam in cotidianul profund al unor micro-culturi din ce in ce mai relevante in peisajul macro-societal, explica Alina Dolce Gavrila & Octav Gabana Gheorghe, Creative Director-ii atelierului.

A fost un proces elaborat, o geneza dificila. Am temperat rosul incandescent al inspiratiei cu albastrul sobru al ratiunii, adauga cei doi, care nu fac un secret nici din sursele de inspiratie ale celor mai noi creatii ce le poarta semnatura: Robert Redeleanu si Ovidiu Caprita, de la Zapp, carora le apartine strategia delimitarii de nisa si a luarii in posesie a sintagmei comunicare in grup; trendurile atat de nedrept catalogate drept fite care isi pun amprenta asupra stilului de viata a omului modern si, nu in ultimul rand, contextul geopolitic intern, atat de oscilant intre agonie si extaz. Tuturor le multumim si le suntem recunoscatori.

Din pozitia sa de mentor discret a noii colectii, Robert Redeleanu, Head of Marketing la Zapp a declarat: In septembrie 2004 am incercat sa gasim o idee prin care sa luam in posesie teritoriul "comunicare in grup", largind cadrul de grup de business in care Zapp se cantonase de ceva timp. Dupa prima campanie, in care fetele mari consumatoare de apa plata cu lamiie au excelat in popularitate, noile spoturi vin sa exploateze in continuare un filon creativ extrem de generos.

Cele doua executii au acumulat substanta artistica pe parcursul unui week-end, atat in locatie, cat si in studio. Liniile schitate ale storyboard-urilor au prins contur prin eforturile conjugate ale lui Sandor Bisztray (regia), Tudor Lucaciu (DP) si ale echipei Multimedia Est, coordonata de producatorul Dragos Valcu. Si in castingul acestui proiect a survenit o doza de impredictibil: cunoscatorii il vor recunoaste in primul cadru al Hairstilistilor pe creatorul Razvan Ciobanu, care si-a manifestat dorinta de a sprijini acest proiect din momentul in care a aflat de existenta lui.

Ecourile noii colectii nu au intarziat sa apara, prima fashion victim fiind chiar Tudor Lucaciu, catalogat la cateva zile distanta dupa aparitia spoturilor, pe un alt platou de filmare, ca fiind un membru al Grupului Operatorilor Care Se Cred Pictori.

Echipa atelierului Gavrila&Asociatii, implicata in aceasta lansare este compusa din: Alina Dolce Gavrila & Octav Gabana Gheorghe Creative Director, Octavian BoB Toma Art Director si Alex Strimbeanu Copywriter.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri