Antena 1, Realitatea TV si Pro TV au cele mai bune programe de stiri, conform unui studiu realizat de CURS. Cele trei canale sunt cel mai bine notate de catre romani.

Principalele posturi comerciale sunt identificate de romani prin prezentatorii emisiunilor de stiri. Andreea Esca, Alessandra Stoicescu si Cristina Topescu au avut cel mai mare punctaj la intrebarea Care este prima vedeta care va vine in minte cand este vorba de posturile la care lucreaza, potrivit unui studiu realizat in perioada 10-18 februarie de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala.

In cazul postului public, Dana Razboiu, fosta prezentatoare a stirilor, a fost devansata de Andreea Marin. Chiar daca Realitatea TV a adunat de-a lungul timpului o constelatie de vedete, la capitolul perceptie, romanii il indica pe Robert Turcescu pe primul loc. Urmatorul clasat, Razvan Dumitrescu, a fost indicat de 3,3% din respondenti. Interesanta situatie, la Prima TV. Daca sondajele de audienta arata ca au cea mai vazuta emisiune de pe Prima TV, Carcotasii sunt doar pe locul doi, la distanta de Cristina topescu.

Sursa: http://www.capital.ro/index.php?a=23295&shift=1

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri