Antena 1, Realitatea TV si Pro TV au cele mai bune programe de stiri, conform unui studiu realizat de CURS. Cele trei canale sunt cel mai bine “notate” de catre romani.

Principalele posturi comerciale sunt identificate de romani prin prezentatorii emisiunilor de stiri. Andreea Esca, Alessandra Stoicescu si Cristina Topescu au avut cel mai mare punctaj la intrebarea “Care este prima vedeta care va vine in minte” cand este vorba de posturile la care lucreaza, potrivit unui studiu realizat in perioada 10-18 februarie de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala.

In cazul postului public, Dana Razboiu, fosta prezentatoare a stirilor, a fost devansata de Andreea Marin. Chiar daca Realitatea TV a adunat de-a lungul timpului o “constelatie” de vedete, la capitolul perceptie, romanii il indica pe Robert Turcescu pe primul loc. Urmatorul clasat, Razvan Dumitrescu, a fost indicat de 3,3% din respondenti. Interesanta situatie, la Prima TV. Daca sondajele de audienta arata ca au cea mai vazuta emisiune de pe Prima TV, “Carcotasii” sunt doar pe locul doi, la distanta de Cristina topescu.
Sursa: http://www.capital.ro/index.php?a=23295&shift=1