Cotidianul face acum un nou pas in rafinarea layoutului si lanseaza o serie de suplimente zilnice, pentru amatori si profesionisti.
Prin acest facelift, layout-ul isi pastreaza in mod vizibil genele initiale, dar avanseaza serios in directia expresivitatii. Ne-am propus un ambalaj mai flexibil si asta am obtinut: acelasi Cotidianul, dar mai bine impachetat. E un progres de etapa, argumenteaza schimbarea Doru Buscu, Director Editorial.

Gradul de motivatie si de satisfactie a cititorilor Cotidianul va fi crescut prin extensiile de continut pe care le vom propune in fiecare zi a saptamanii.

Suplimentul Bani & Profit e o extensie logica a ziarului, e spatiul suplimentar pe care Cotidianul il ofera subiectelor ultilitare si de constructie, care abia mai incapeau in ziar. Am gindit o structura simpla, concisa si atractiva pentru marile probleme mici si micile probleme mari ale economiei. Actiunea se petrece in universul personal: investitii personale, oportunitati rapide, securitate financiara, credite individuale. Intreg universul banilor e instrumentalizat si pus in folosul imediat al cititorului. Este ceea ce un ziar nu poate oferi in regim zilnic. E un tip de informatie prelucrata, extrem de utila si de rar intilnita in presa cotidiana. (Doru Buscu)

Puteti citi suplimetul Bani & Profit la adresa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4600

Media&cultura, suplimentul saptaminal, 8 pagini color, isi doreste sa acopere in mod fericit, echilibrat si condensat, evenimente culturale de interes, analize ale pietei si politicilor de media, branduri si trenduri, radio&tv, comunicare si publicitate.

Suplimentul Media & Cultura e gindit sa puna in aplicare planurile de raspindire a unei mentalitatii dezinhibate si creative, pe care Cotidianul a promovat-o in paginile interne de media si cultura. In media sint miscari explozive, subtile, dramatice, spectaculoase, inteligente sau pur si simplu prostesti. Lumea presei scrise, a televiziunilor, a internetului, lumea fascinanta a agentiilor de publicitate, toate fac parte din educatia si cultura individului contemporan statistic. Metabolismul nostru informational sta pe ele. Azi respiram media mai mult ca oricind. La rindul ei, cultura e departe de a-si fi dat sufletul. Cotidianul a a dat sfaturi practice, a propus retete de formare, a construit modele ideale de instructie. Toate astea merita in mod clar un supliment.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri