“Prin acest facelift, layout-ul isi pastreaza in mod vizibil genele initiale, dar avanseaza serios in directia expresivitatii. Ne-am propus un ambalaj mai flexibil si asta am obtinut: acelasi Cotidianul, dar mai bine impachetat. E un progres de etapa”, argumenteaza schimbarea Doru Buscu, Director Editorial.

Gradul de motivatie si de satisfactie a cititorilor Cotidianul va fi crescut prin extensiile de continut pe care le vom propune in fiecare zi a saptamanii.

“Suplimentul Bani & Profit e o extensie logica a ziarului, e spatiul suplimentar pe care Cotidianul il ofera subiectelor ultilitare si de constructie, care abia mai incapeau in ziar. Am gindit o structura simpla, concisa si atractiva pentru marile probleme mici si micile probleme mari ale economiei. Actiunea se petrece in universul personal: investitii personale, oportunitati rapide, securitate financiara, credite individuale. Intreg universul banilor e instrumentalizat si pus in folosul imediat al cititorului. Este ceea ce un ziar nu poate oferi in regim zilnic. E un tip de informatie prelucrata, extrem de utila si de rar intilnita in presa cotidiana.” (Doru Buscu)

Puteti citi suplimetul Bani & Profit la adresa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4600

Media&cultura, suplimentul saptaminal, 8 pagini color, isi doreste sa acopere in mod fericit, echilibrat si condensat, evenimente culturale de interes, analize ale pietei si politicilor de media, branduri si trenduri, radio&tv, comunicare si publicitate.

“Suplimentul Media & Cultura e gindit sa puna in aplicare planurile de raspindire a unei mentalitatii dezinhibate si creative, pe care Cotidianul a promovat-o in paginile interne de media si cultura. In media sint miscari explozive, subtile, dramatice, spectaculoase, inteligente sau pur si simplu prostesti. Lumea presei scrise, a televiziunilor, a internetului, lumea fascinanta a agentiilor de publicitate, toate fac parte din educatia si cultura individului contemporan statistic. Metabolismul nostru informational sta pe ele. Azi respiram media mai mult ca oricind. La rindul ei, cultura e departe de a-si fi dat sufletul. Cotidianul a a dat sfaturi practice, a propus retete de formare, a construit modele ideale de instructie. Toate astea merita in mod clar un supliment.”