Invent Media, companie ce promoveaza publicitatea in lift, a lansat website-ul oficial www.inventmedia.ro.
Avand o structura intuitiva si continutul adaptat nevoii de informare a vizitatorilor, www.inventmedia.ro ofera detalii semnificative despre conceptul promovat de Invent Media publicitatea in lift si despre avantajele utilizarii acestuia in promovarea companiilor si a diverselor produse si / sau servicii ale acestora.

Invent Media isi propune sa valorifice la maximum un mediu neconventional liftul, a declarat Eduard Petrescu, Managing Director Invent Media. Acesta a continuat: Suntem convinsi ca este nevoie de o astfel de oportunitate de promovare pentru companii, mai ales daca luam in considerare faptul ca publicitatea in lift ofera siguranta ca mesajul ajunge la publicul tinta vizat. Acest lucru este posibil datorita faptului ca sunt cunoscute detalii despre costurile implicate de detinerea unui apartament in zonele centrale, in care noi avem inchiriate lifturile. in plus, mergem mai departe si oferim, la cerere, clientilor nostri si servicii de creatie special concepute pentru lift.

Liftul este un mediu ce poate fi utilizat cu succes de companii datorita impactului pe care mesajul transmis il are asupra publicului tinta, impact generat atat de timpul prelungit de expunere in fata mesajului cat si de intimitatea pe care o ofera mediul. Astfel, toti cei care vor merge cu liftul de dimineata la plecare si seara cand revin acasa, ori poate chiar de mai multe ori pe zi vor fi expusi mesajului care se doreste a fi transmis. Desigur, nu vor fi exclusi nici vizitatorii locatiilor respective tinand cont de faptul ca unele apartamente sunt in fapt sedii ale unor companii de IT, consultanta, imobiliare, sanatate etc. Se obtine in acest mod un trafic intens ceea ce in final duce la un numar si mai mare de vizionari ale mesajului companiilor de catre public.

Neexistand multe campanii care sa ruleze simultan, mesajul contribuie eficient la consolidarea brand-ului precum si la un nivel inalt de recunoastere al acestuia.

Invent Media propune in momentul de fata companiilor interesate serviciul Invent @ Home publicitate in lifturile din zonele centrale si rezidentiale ale Bucurestiului.

Invent Media poate fi definita simplu prin publicitate in lift si creativitate. Punem la dispozitia celor interesati un spatiu inedit si generos pentru publicitate liftul. Sunt oferite de asemenea si servicii complete de creatie pentru diversele campanii pe care clientii doresc sa le desfasoare in lifturi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
(P) Revista Nunta a sarbatorit 18 editii la Wedding Fashion Philosophy