Romania a fost printre primele tari din lume unde s-a organizat MOTOSPACE, un concept unic, ce a adus cele mai tari gadget-uri Motorola la Bucuresti
Draft si Lowe PR au organizat MotoSpace in Romania, printre primele tari din lume unde s-a gazduit acest showroom de exceptie. Operatorii de telecomunicatii, retailer-ii, clientii si distribuitorii autorizati Motorola au fost invitati sa intre in lumea Motorola, sa cunoasca si sa testeze echipamentele de comunicatii Motorola de ultima generatie.

Pentru implementarea acestui concept original, s-a folosit un kit de decoruri din Marea Britanie, care a sosit in doua tiruri de mare tonaj si care a fost perfect integrat intr-o locatie unica in Bucuresti - Muzeul National de Arta Contemporana (Mediateca si spatiile etajului IV). in aceasta locatie moderna si generoasa, oaspetii din MotoSpace au putut experimenta liber senzatiile Motorola.

Evenimentul a fost structurat in 3 zone principale. Turul a inceput cu MotoShop, unde invitatii au experimentat in premiera cele mai noi produse Motorola, inclusiv noile terminale PEBL, SLVR L7, RAZR V3x, toate disponibile acum si in Romania. in MotoSession au avut loc sesiuni de prezentari din care invitatii au aflat mai multe despre portofoliul Motorola si despre cele mai atractive oferte de produse, participand si la o sesiune de concursuri, dotate cu premii echipamente de comunicatii Motorola de ultima generatie. A treia zona a acestui concept a fost MotoBar, un spatiu modern, special amenajat pentru relaxare.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.