Serviciile pe care Ogilvy PR le ofera companiei sunt cele specifice colaborarii pe termen lung si merg de la strategie de relatii publice pana la consultanta permanenta si relationare cu mass-media. Colaborarea intre cele doua companii are in vedere atat zona comunicarii corporative, cat si cea a comunicarii de produs, pentru toate brand-urile aflate in portofoliul Colgate-Palmolive Romania.

“Am inceput colaborarea cu Ogilvy PR cu increderea ca vom avea o comunicare foarte buna cu aceasta echipa de oameni inimosi, si ne referim atat la comunicarea dintre noi, ca parteneri, cat si la comunicarea pe care impreuna o vom avea cu publicurile companiei noastre,” au declarat reprezentantii Colgate-Palmolive Romania.

“Am fost extrem de bucurosi de castigarea acestui pitch! increderea pe care ne-au aratat-o reprezentantii Colgate-Palmolive reprezinta pentru noi o provocare uriasa! Credem insa ca experienta noastra locala, know how-ul international si - poate mai mult decat orice - pasiunea pentru ceea ce facem ne vor ajuta sa facem fata cu succes acestei provocari,” au adaugat reprezentantii Ogilvy PR.