Si-ar plati creditul la baca, va lansa doua campanii umanitare, ar investi intr-un proiect legat de magie si le-ar da de baut prietenilor si celor care l-au votat. Asta spunea ca ar face cu 120.000 de euro Cristian Gog, numit si mentalistul, cel care a castigat finala emisiunii "Romanii au talent" de la Pro TV.
Afirmatiile au fost facute saptamana trecut pe blogul sau intr-un articol numit "Ce as face cu 120000 de euro?".

Cititi mai jos textul publicat Cristian Gog (31 de ani).

„Scriu acest articol ca raspuns pentru toata lumea care ma intreaba ce am sa fac cu banii daca am sa castig Romanii au talent. Chiar daca in articolul anterior am spus clar ca eu am castigat deja, in caz ca prestatia mea din finala emisiunii (11 mai 2012) imi va aduce marele premiu vreau sa detaliez aici ce as face cu cei 120.000 de euro.

Mi-as plati creditul la banca. Da, am un credit ipotecar, la fel ca majoritatea romanilor, deoarece nu am vrut sa platesc toata viata o chirie.
Proiectul meu de suflet - Campania “Nepoti de Craciun“ de anul acesta se va desfasura la un cu totul alt nivel. Oricum am planuri mari pentru acesta a 3-a editie, dar cu putin noroc vom reusi nu doar sa dublam numarul de bunicuti pe care sa ii facem fericiti de sarbatori.
Voi porni o noua campanie umanitara “Zambetul copiilor”. Acesta se va adresa copiilor aflati in centre de plasament sau celor cu nevoi speciale.
O sa investesc intr-un proiect de vis al meu. Din pacate aici nu pot sa dau prea multe detalii, va spun doar atat: e ceva legat de magie si de publicul larg.
Evident, din ce imi ramane o sa dau de baut prietenilor si celor care ma voteaza!”.

Vezi numarul cu care a castigat finala:



Cristian Gog a castigat voturile publicului dupa ce a venit pe scena cu o servieta inchisa cu cifru si a rugat juriul sa spuna ce este ea. Mihai Petre a afirmat ca in interior se afla documente, Andra a spus ca este goala, iar Andi Moisescu a raspuns ca spera ca in servieta este numele castigatorului.

“Alegerea ta schimba un pic lucrurile. Va intreb, daca ati avea o singura sansa de a va indeplini visul, ati profita de ea? Ati incerca sa va depasiti limitele? Cat de departe ati fi dispusi sa mergeti? In aceasta seara voi risca totul. Imi voi risca viata. Pentru numar, am nevoie de ajutorul unui medic specialist. Voi aduce in direct o provocare mortii!”, a spus Cristian Gog, conform site-ului "Romanii au talent".

Mentalistul a adus un doctor si o asistenta pe scena si si-a redus pulsul la zero si apoi a revenit la viata.

Ulterior Gog a deschis servieta cu care a venit. Acolo era un plic sigilat, iar in interiorul plicului erau trei foi pe care scria ce a spus fiecare dintre juratii de la "Romanii au talent".

Primii trei clasati in finala au fost Cristian Gog, Mihai Petraiche si Cristian Leana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri