Globe Trade Center Romania, subsidiara locala a unuia dintre cei mai importanti dezvoltatori din domeniul real estate pentru regiunea Europa Centrala si de Est, a incredintat agentiei Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucharest coordonarea comunicarii pentru patru proiecte imobiliare de avengura.
Colaborarea intre cele doua companii a inceput in urma unui pitch pentru un singur proiect, licitatie la care Ogilvy PR a concurat impotriva a doua importante agentii full service. De atunci si pana in prezent, GTC a adaugat in portofoliul agentiei noi si noi proiecte.

In cadrul unei colaborari de lunga durata, Ogilvy PR dezvolta si implementeaza pentru proiectele GTC strategii de comunicare cu o componenta puternica de relatii publice, dar care exploreaza si instrumente din alte zone ale comunicarii.

“Calitatea noastra de specialisti in comunicare presupune si o aplecare deosebita spre a invata in permanenta lucruri noi. De aceea, colaborarea cu GTC este cel mai bun prilej de a ne dezvolta o noua competenta – aceea a comunicarii in zona de real estate, un domeniu de viitor in Romania”, declara Gabriela Lungu, managing director Ogilvy PR.

Globe Trade Centre Romania a dezvoltat in tara noastra cladiri de birouri de top, precum “Europe House” sau “America House”, iar anul acesta va anunta noi proiecte imobiliare atat din zona cladirilor de birouri, cat si din cea rezidentiala sau de magazine.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
John Pepper, fost CEO P&G: Intre scoala si serviciu, alegeti scoala