Cu un portofoliu impresionant de clienti din industria farmaceutica, Grapefruit ôprescrieö cu succes, o data in plus, un nou brand corporatist pentru HTP Medical, companie romaneasca ce ofera echipamente si tehnologii medicale de inalta performanta pentru sectorul medical public si privat din Romania.
Auditul efectuat de Grapefruit in cursul anului 2005 a evidentiat necesitatea dezvoltarii unui nou brand corporatist, sustinut de o strategie coerenta de brand. Astfel, Integrine- noua subsidiara a HTP Medical, va reprezenta activitatile de planificare strategica, consultanta financiara, servicii de proiectare, lucrari de constructie si management de proiect, in vreme ce compania-mama se va concentra pe activitatea traditionala de furnizor de echipamente si tehnologii medicale.

Numele de brand creat de Grapefruit ľ Integrine ľ face trimitere la unicitatea companiei prin caracterul integrat al serviciilor pe care le pune la dispozitia clientilor sai. De asemenea, pentru specialistii in medicina acest nume are o semnificatie figurativa, integrinele fiind o clasa de proteine care asigura coeziunea structurala a celulei vii.

Stefan Liute, Strategy Director la Grapefruit, explica ratiunile din spatele acestui nou brand: ôProcesul de branding nu trebuie privit ca o schimbare cosmetica. Brandul Integrine a fost gandit sa reflecte cu acuratete intentia companiei de a-si ajuta clientii sa atinga performanta prin serviciile ôla cheieö pe care Integrine le poate oferi. Logo-ul creat de noi pentru acest nou brand comunica sinergia dintre oamenii care lucreaza pentru Integrine si serviciile pe care compania le furnizeaza prin oamenii saiö.

Claudiu Neatu, Presedintele HTP Medical: äSuntem foarte multumiti de rezultatul final al procesului de dezvoltare a noului brand Integrine. Credem ca reflecta foarte fidel planurile noastre pentru aceasta nisa de piata a serviciilor profesionale integrate pentru dezvoltarea unitatilor medicale. Nivelul de intelegere al necesitatilor clientului precum si transpunerea lor in realitate reprezinta un atu important al companiei Grapefruit si incorporeaza o valoare adaugata foarte ridicata prin facilitarea comunicarii atat in interiorul dar si in afara companiei, si prin crearea unor premise sanatoase de dezvoltare in viito.ö

Proiectul realizat de Grapefruit sustine planul de dezvoltare a grupului HTP Medical care intentioneaza sa devina lider de piata intr-un domeniu ce va avea o evolutie rapida in urmatorii ani, odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Eforturile de creare a unui nou brand corporatist in sine sunt dovada vie a aspiratiilor de globalizare din partea Integrine - prima companie romaneasca care propune o forma de antreprenoriat dedicata unitatilor medicale din Romania, Europa Centrala si de Est.

Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri