TVR trebuie desfiintata si reinfiintata pe baze noi, acest post de televiziune ajungand "o afacere de familie", a declarat presedintele Traian Basescu, conform Mediafax.

"TVR trebuie desfiintata si reinfiintata pe alte baze. Nu poate functiona asa. Vezi o televiziune in doua camere care functioneaza si e mai dinamica decat TVR, si fara datorii. Sigur, nu spune nimeni ca nu trebuie sa avem o televiziune de stat, dar aceasta televiziune a ajuns o afacere. Iar aceasta realitate v-o poate confirma domnul Lazescu, ca am discutat cu el", a spus Basescu, raspunzand unei intrebari.

Seful statului a mentionat ca "acolo sunt afaceri de familie".

"E evident ca acolo sunt afaceri de familie, sunt afaceri intertrusturi, o televiziune cu 3.500 de salariati care cumpara atata productie de pe piata, nu stiu ce face cu atatia salariati", a aratat seful statului.

Conducerea TVR a fost demisa in aceasta saptamana dupa ce raportul de activitate al institutiei pe 2011 a fost respins de catre Parlament. Managementului TVR i-a fost reprosat faptul este ineficient, televiziunea avand datorii de peste 100 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Dragnea neaga ca ar fi sponsorizat campania lui Basescu
Setari Cookie-uri