Media Insight a fost desemnata agentia de planificare si cumparare media a Germanos Telecom Romania, in urma unei evaluari preliminare desfasurata la inceputul acestui an.
Media Insight, parte a grupului de comunicare cu care colaboram si in Grecia, s-a dovedit optiunea cea mai buna pentru Germanos si in Romania, parteneriatul reflectand cresterea din ultima perioada a investitiilor Germanos pe piata de media din Romania. a declarat Adelina Pasat, Director de Marketing Germanos Romania.

Media Insight va oferi pentru Germanos servicii media de planificare strategica si tactica, monitorizare, cercetare si analiza a mediului competitiv, evaluare, servicii de negociere, cumparare de spatiu media, precum si proiecte de media creativa.

In acest an, strategia media la nivel national are ca suport principal de comunicare televiziunea, cu un mix de opt canale TV, si Internetul. La nivel local se vor folosi ca vehicule media presa si radioul.

Suntem convinsi ca avem toate resursele de comunicare necesare clientului Germanos pentru a-si consolida pozitia de lider pe piata de retail de tehnologie mobila, a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director Media Insight.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri