„Media Insight, parte a grupului de comunicare cu care colaboram si in Grecia, s-a dovedit optiunea cea mai buna pentru Germanos si in Romania, parteneriatul reflectand cresterea din ultima perioada a investitiilor Germanos pe piata de media din Romania.” a declarat Adelina Pasat, Director de Marketing Germanos Romania.

Media Insight va oferi pentru Germanos servicii media de planificare strategica si tactica, monitorizare, cercetare si analiza a mediului competitiv, evaluare, servicii de negociere, cumparare de spatiu media, precum si proiecte de media creativa.

In acest an, strategia media la nivel national are ca suport principal de comunicare televiziunea, cu un mix de opt canale TV, si Internetul. La nivel local se vor folosi ca vehicule media presa si radioul.

„Suntem convinsi ca avem toate resursele de comunicare necesare clientului Germanos pentru a-si consolida pozitia de lider pe piata de retail de tehnologie mobila,” a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director Media Insight.