Vineri, 14 aprilie, a avut loc la sediul Business Media Group o noua intalnire a Comitetului de organizare AdOr 2006, la care a luat parte si Adrian Botan, Managing & Creative Director McCann Erickson, revenit in calitate de membru al comitetului. Cu aceasta ocazie s-au luat decizii cu privire la modul de organizare a festivalului AdOr 2006 editia a VI-a.

Incepand cu aceasta editie, RAAA a hotarat ca festivalul AdOr sa fie organizat in regim de franciza de catre Departamentul de Evenimente al Business Media Group. Editia 2006 a festivalului este considerata o editie de tranzitie catre un eveniment organizat integral de Business Media Group, Comitetul urmand sa aiba in viitor doar un rol consultativ. In acest mod se doreste ca reprezentantii agentiilor de publicitate sa nu mai fie implicati in procesul de luare a deciziilor, mai ales in privinta alegerii juriului, astfel incat sa se asigure impartialitatea.

In urma acestei sedinte, membrii Comitetului au hotarat ca, in ceea ce priveste categoriile in care pot fi inscrise lucrarile, regulamentul AdOr din acest an sa ramana acelasi ca in 2005. Imbunatatirile vor fi legate de conditiile tehnice de prezentare a lucrarilor. Pentru mai multe detalii in privinta regulamentului puteti accesa site-ul oficial al festivalului www.ador.ro. Incepand cu acest an, Comitetul nu va mai fi implicat direct in verificarea acelor inscrieri care nu aduc suficiente dovezi de respectare a regulamentului, acest rol revenind integral Juriului si Organizatorilor, care isi rezerva dreptul sa verifice daca lucrarile inscrise respecta intocmai litera regulamentului.

Din 2007, Business Media Group va avea un rol mai mare, atat in privinta imbunatatirii regulamentului in colaborare cu experti internationali in festivaluri de publicitate, cat si in alcatuirea unui juriu compus din membri marcanti, recunoscuti lideri ai industriei publicitatii internationale. In calitate de organizator, de parte neutra si federator al industriei de publicitate, BMG va intretine un dialog activ cu toti jucatorii de pe piata pentru a-i incuraja sa participe la editia urmatoare.

Toate deciziile ce vor fi luate in cadrul reuniunilor Comitetului de organizare AdOr vor fi facute publice online pe website-urile www.ador.ro si www.raaa.ro.

Festivalul de publicitate AdOr 2006 se va desfasura in perioada 16-20 mai la World Trade Center si World Trade Plaza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri