In perioada februarie aprilie, Lowe continua comunicarea brandului Diamond al legendarului producator Adesgo prin campania de imagine 2006, care include un spot TV cu trei finaluri diferite: Pestele, Puiul si Rufele.

Campania "Diamond te face sa te simti femeie in orice situatie!" se adreseaza femeilor active, tinere, din mediul urban, cu picioarele pe pamant, in pas cu moda, fara a fi insa fashion-victims. Obiectivele camapaniei sunt legate de stimularea vanzarilor prin consolidarea marcii Diamond ca expresie a modernitatii., Oana Radu, Account Manager Lowe.

Cele mai palpitante scene au fost cele trei finaluri, dintre care castiga detasat cel cu gaina jumulita. Biata gaina a fost adormita bine si apoi acoperita maiastru de fulgi care nu-i apartineau si pe care actrita se prefacea ca-i smulge cu un profesionalism de care n-as fi banuit-o. Gaina nu a pierdut nici un fulg propriu, prin urmare. Din pacate, pestele nu a impartasit aceeasi soarta, lui i-au zburat solzii pe bune si, de atunci, i-am pierdut urma. Se banuieste ca motanul, colegul de cadru, i-ar fi venit de hac in cele din urma. , Mihai Coliban, Creative Director Lowe.

Echipa care a creat spoturile Diamond este formata din
Adesgo - Dan Zohar (Presedinte), Miron Harison (Director de Marketing) si Iuliana Zanfir (Brand Manager)
Lowe - Mihai Coliban (Creative Director), Otilia Mihalcea (Art), Andreea Chirica (Copy), Irina Stanciulescu (AV Producer), Raluca Cohn si Oana Radu (Client Service)
Casa de productie: Reload Film
Regizor: Maurus vom Scheidt
Operator: Marc Rogoll

Membra a Interpublic Group of Companies (NYSE: IPG), LOWE & PARTNERS Worldwide este una din cele mai mari retele de publicitate din lume. LOWE & PARTNERS are birouri in peste 90 de tari si peste 9000 de angajati in reprezentantele sale din intreaga lume.
In Romania, Lowe & Partners face parte dintr-un grup de companii care, in cei 13 ani de activitate, a fost in permanenta in topul primelor 5 grupuri de comunicare din tara.

Din portofoliul Lowe & Partners mai fac parte URSUS Breweries, Coca-Cola Romania, Citifinancial, Electrolux, Johnson&Johnson, Motorola, TNT, ButanGas Romania, Unicef, Universitatea Europeana Dragan, Unilever si altii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri