Fotbalistul englez al echipei LA Galaxy, David Beckham, a castigat in 2011 suma de 13,3 milioane de lire sterline (17 milioane de euro) din contracte de publicitate, cu 1,7 milioane de lire sterline mai mult decat in 2010.
Beckham, in varsta de 37 de ani, a obtinut astfel peste 36.000 de lire sterline pe zi pentru a fi imaginea unor branduri ca Armani, adidas, Samsung sau Coca-Cola, informeaza cotidianul The Sun, citat de Mediafax.

Compania sa, Footwork Productions, care manageriaza drepturile de imagine ale fotbalistului, a incasat 15,2 milioane de lire sterline anul trecut, suma din care lui Beckham i-au revenit 13,3 milioane.

In 2010, contractele de sponsorizare ale lui David Beckham au fost in valoare de 14,9 milioane de lire sterline, din care 11,6 milioane i-au revenit jucatorului.

In plus, Beckham are la Los Angeles Galaxy un salariu anual de 2,5 milioane de lire sterline.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri