Agentia de relatii publice TotalPR se va extinde de anul viitor pe un nou segment de business “cu mare potential”, dupa ce pana acum s-a axat pe atragerea de clienti din IT si constructii/home&deco, a declarat pentru wall-street.ro, Cosmin Mares, fondatorul si cel care detine in intregime agentia de relatii publice TotalPR.

El nu a precizat despre ce domeniu este vorba.

Printre clientii TotalPR se numara SAP, Romsys, Endava, Ariston, Sika, Lasselsberger, Hornbach, Saint-Gobain, Zitec, Netopia, Symmetrica, iQuest, Euro Gsm sau Computergames.ro.

Mares estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproape 300.000 de euro, aproape dublu fata de anul trecut si de zece ori mai mult comparativ cu 2009.

Am crescut ametitor, as putea spune”, rezuma antreprenorul activitatea companiei din ultimii ani.

Cele doua domenii in care s-a specializat compania- IT si constructii/casa&decoratiuni, sunt aproximativ egale ca procente in cifra de afaceri a companiei.

„In acest doua domenii, ne este acum destul de usor sa castigam noi conturi si este clar ca aici ne vom imbogati portofoliul cu clienti majori, pe segmente pe care nu activeaza actualii clienti. Anul viitor va insemna si intrarea TotalPR pe inca o industrie cu mare potential”, afirma Mares.

Inainte de a lansa agentia in 2009 s-a ocupat timp de sapte ani de comunicare pentru producatorii de software BitDefender si Softwin, companii infiintate de sotii Mariuca si Florin Talpes.

Citeste intreaga poveste a TotalPR in textul: Este unul dintre creatorii brandului BitDefender. Acum are un business care a crescut de 10 ori in trei ani


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri