Dupa ce trei ani consecutiv Leo Burnett Romania a ajuns in finala prestigiosului festival de la Clio, anul acesta Mihnea Gheorgiu, junior copywriter la Leo Burnett este singurul creativ roman finalist al programului Future Gold: Young Creatives, program initiat de www.ihaveanidea.org si desfasurat anual sub egida Clio Awards.
Pe baza celor sase lucari inscrise in concurs, tanarul creativ de la Leo Burnett a ajuns in finala Clio Young Creatives, alaturi de cei mai buni 11 tineri creativi din intreaga lume. Mihnea Gheorghiu va participa alaturi de ceilalti tineri creativi la Festivalul de la Clio, din Miami, in perioada 13-16 mai.

Pe baza unui brief creativ, finalistii vor prezenta proiectul final in fata clientului si a membrilor delegatiilor participante la festival.
Castigatorul va fi selectat de catre client si va fi premiat in cadrul galei de decernare a premiilor, pe data de 15 mai a.c.

Leo Burnett Romania se poziioneaz ca agenia cu cele mai bune servicii de strategie i creaie din Romnia. Deintoare a titlului de Agenie a Anului n Romania, n ultimii trei ani i de Agenie a Anului n Europa Central i de Est in 2005, Leo Burnett este i prima agenie romneasc finalist la festivalul de la Cannes.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri