Iata ca a sosit si toamna, anotimpul in care natura isi transforma culorile intr-o adevarata poveste. La Agrafa Print culorile si nuantele se impletesc neincetat, dand viata oricarui tip de suport, fie ca este vorba de hartie, carton, plastic, lemn, sticla sau chiar metal. Echipa bine cunoscutei tipografii digitale cu livrare, personalizeaza materiale cat mai variate, unul dintre cele mai indragite suporturi ale lor fiind plasticul transparent, in special atunci cand vine vorba de imprimarea cartilor de vizita.
Astfel, din pasiunea cu care realizeaza aceste produse, Agrafa Print a achizitionat noi suporturi din polipropilena transparenta, de nuante si texturi diferite, de o inalta calitate, care, pe de-o parte vor evidentia stilul si eleganta celor care le distribuie, iar pe de alta parte ii vor impresiona placut pe cei care le primesc.

Cartile de vizita din plastic transparent sunt realizate cu ajutorul tehnologiei Inkjet LED UV, producand un efect deosebit la o prima intalnire de afaceri. Reprezinta cea mai interesanta solutie de imprimare a cartilor de vizita, calitativa si rapida, obtinand produse memorabile si rezistente.
In functie de preferinte, suporturile din polipropilena pot fi atat alb laptos, cat si sidefate sau colorate, de grosimea 0,5 mm (echivalentul cartonului de 500 g). Pentru un aspect cu totul deosebit al cartilor de vizita se poate aplica lacuire selectiva mata sau lucioasa, iar ca forma de finisare se poate opta pentru colturi rotunjite sau chiar pentru stantare.

Si pentru ca celor de la Agrafa Print le place sa-si impresioneze clientii prin calitate, profesionalism si bun gust, au acordat un plus de eleganta cartilor de vizita pe care le produc cu atat de mult drag. Asadar, toate seturile de carti de vizita din plastic transparent sunt ambalate in cutii realizate din acelasi material, oferind acestora o personalitate aparte, evidentiind in acelasi timp stilul si eleganta ce le caracterizeaza.


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.