The Money Channel va oferi informatii financiare si de business, precum si analize ale evenimentelor, a mediului de afaceri, etc. De asemenea va fi analizata evolutia economica a Romaniei din ultimii 16 ani, pornind de la macroeconomie, sistem financiar- bancar, piata de capital, fiscalitatea, cadru legislativ, pana la chestiuni care vizeaza resurse umane, sanatate si mediu de afaceri.
       
Corespondentii postului vor analiza in direct de la Bruxelles si din Budapesta starea actuala a economiei romanesti inainte de aderare si vor face o comparatie cu cea a Ungariei, inainte de aderare. De asemenea vor exista transmisiuni in direct de la deschiderea Bursei din New York.
     
In cursul zilei de ieri, in studiourile The Money Channel au participat la dezbateri ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Florin Pogonaru, fostul ministru al Finantelor, Daniel Daianu, presedintele Bursei din Sibiu, Teodor Ancuta, vicepresedintele Dacia - Renault, Constantin Stroe, presedintele Comisiei de Buget-Finante din Senat, Varujan Vosganian, presedintele Comisiei de Buget, Finante si Banci din Camera Deputatilor, Mihai Tanasescu, primarul Capitalei, Adriean Videanu.