Canalul Discovery Channel difuzeaza din 8 octombrie, in fiecare luni, de la ora 22.00, "Politisti de elita" primul serial filmat in Romania, o productie despre activitatea a trei trupe speciale de politie din Bucuresti, Moscova si Varsovia.

Ce veti putea vedea in Politisti de elita

Programul prezinta cele trei echipaje de politie in misiuni speciale de lupta impotriva criminalitatii si va fi difuzat, incepand cu luna octombrie, in 105 tari din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Afica.

In Romania, primul episod a fost difuzat luni, 8 octombrie, incepand cu ora 22.00.

“Sunt convinsa ca serialul va fi urmarit cu mult interes atat de publicul din Romania, cat si de cel din alte tari, datorita subiectului original si ritmului alert care te face sa te simti in mijlocul actiunii”, a declarat Ada Roseti, director de programe pentru Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA.

Serial despre rapiri, trafic de droguri si de arme sau raiduri

Fiecare episod dintre cele sase incluse in aceasta serie urmareste ofiteri de politie din diverse echipaje (furturi, omucideri, crima organizata, supervizarea bandelor, droguri, trafic uman si unitati antitero), implicati in misiuni de rapire, trafic de droguri si de arme sau raiduri de proportii in zone cu un grad inalt de infractionalitate. De asemenea, fiecare episod prezinta tacticile folosite de echipele de politisti si abordarile specifice pentru fiecare tara in parte.

Citeste in documentul atasat ce veti putea vedea in cele sase episoade incluse in "Politisti de elita".

Serialul a fost realizat in colaborare cu compania de productie Atom Productions International, sub coordonarea lui Paul Welling, senior vicepresedinte, head of channels, Discovery Networks CEEMEA.

Canalul Discovery Channel a fost lansat in 1985 de John Hendricks in Statele Unite, acesta fiind disponibil si in tarile din afara SUA incepand din 1989. Postul TV a inceput sa emita in Romania in 1997, iar din 2006 exista un birou local, de la Bucuresti fiind de altfel coordonate operatiunile in regiunea Europei de Sud-Est.

In prezent, compania americana activeaza pe piata locala prin opt branduri: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, ID Investigation Discovery, Discovery Travel&Living, Discovery HD Showcase.

Discovery Communications este cel mai mare producator de programele non-fictiune, cu peste 1,5 miliarde abonati din 210 tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri