Agentia Brandstalk a fost aleasa de Astek Romania sa dezvolte identitatea noului brand de vopsea superlavabila Maxweiss. Campania de promovare expune in mod simplu si clar marelui public principalele motive pentru care acestia trebuie sa apeleze la vopseaua Maxweiss. Campania a debutat luni, 3 aprilie, si va beneficia de spoturi TV si sustinere pe outdoor.

Cele patru spoturi imbraca forma unui serial TV, fiecare punand accentul pe o anumita caracateristica de baza a noii vopsele: puterea de acoperire (spotul „Prosopul”), aderenta buna la suport („Trafaletul”), rezistenta in timp („Copilul”) si albul stralucitor („Ochelarii”). Prezent in toate executiile, „mesterul zugrav” este veriga comuna a celor patru spoturi, asigurand unitatea comunicarii.

Ideea a pornit de la aspiratia comuna tuturor utilizatorilor: ori de cate ori trebuie sa cumperi o vopsea, vrei sa fii sigur ca alegi un produs de calitate, deoarece nimeni nu agreaza ideea de a zugravi anual. Comunicarea Maxweiss aduce in prim plan acele argumente rationale, menite sa motiveze optiunea pentru un anumit produs. Pentru a putea fi intelese cu usurinta, atributele vopselei sunt prezentate intr-o maniera „didactica”, explicativa, ceea ce nu exclude, insa, nota amuzanta si originala a comunicarii.

„Pe piata aglomerata a vopselurilor lavabile, punctele de diferentiere sunt foarte sensibile si este greu sa le faci sa fie cu adevarat credibile). O vopsea care comunica simplu, pe intelesul meseriasilor, si care pune accent pe elemente rationale va fi automat mai credibila. Profesionistul stie intotdeauna ce e bun si este investit cu incredere de catre consumatori, de aceea el este si eroul spoturilor pentru vopseaua Maxweiss” a declarat Roxana Popescu, General Manager al agentiei Brandstalk Advertising.

Prin aceasta campanie, noua vopsea Maxweiss a producatorului roman Astek incearca atat atragerea zugravilor profesionisti, cat si educarea celor mai putin cunoscatori. Chiar si in cazul in care acestia nu vor face apel la meseriasi, vor sti totusi ce anume trebuie sa urmareasca la o vopsea de calitate. De aceea, sloganul produsului este „Garantia lucrului bine facut”, iar headline-ul campaniei indica un adevar sesizabil „Adevaratii meseriasi tin la calitatea muncii lor”.

„Am ales lansarea unui nou brand de vopsea sub umbrela Astek din constientizarea cererii pietei pentru un produs care sa satisfaca primele trei nevoi esentiale: o vopsea superlavabila cu putere foarte mare de acoperire, rezistenta in timp si accesibila. Credem ca am reusit sa inglobam aceste trasaturi in noua Maxweiss si suntem siguri ca ele vor fi comunicate in mod eficient de campania pusa la punct de Brandstalk” a declarat Gemile Alievici Susli, Director General Astek Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Sara Green, afacerea cu mancare vegana si raw din centrul Capitalei