Initiative va realiza rapoartele de audienta ViewerTrack pentru Cupa Mondiala FIFA 2006, incepand chiar de la primul meci al competitiei, disputat intre Germania si Costa Rica pe data de 9 iunie. Prin eforturile cumulate ale agentiilor Initiative din peste 50 de tari, Initiative Futures, divizia globala de cercetare de media, va urmari audienta TV inregistrata de fiecare meci, in fiecare tara.
Pe toata durata competitiei, Initiative va oferi o imagine completa asupra obiceiurilor de vizionare ale principalelor grupuri demografice grupate in functie de varsta, sex si clasa sociala. in felul acesta, vor fi determinate cele mai importante meciuri din perspectiva sponsorilor si a investitorilor in publicitate.

Gratie experientei acumulate de-a lungul timpului in procesul de monitorizare si analiza a celor mai importante evenimente sportive (Cupa Mondiala FIFA si Campionatele Europene, dar si Campionatul Mondial de Formula 1), Initiative va realiza si o analiza comparativa intre diversele sporturi din perspectiva publicitatii.

Rapoartele zilnice si saptamanale oferite de Initiative vor revela date referitoare la nivelul audientei, la tendinte si la diversele implicatii asupra sponsorilor si investitorilor in publicitate. Rapoartele Initiative vor fi publicate conform urmatorului calendar:

Rapoartele zilnice si saptamanale oferite de Initiative vor asigura informatii complementare, in scopul realizarii unor analize de audienta comprehensive si relevante, pe toata durata competitiei.

Gratie datelor primite din toata reteaua Initiative in ziua imediat urmatoare disputarii meciurilor, rapoartele zilnice vor distribui in cel mai rapid mod informatiile relevante despre audientele meciurilor. Iar rapoartele saptamanale vor oferi, intr-un context mai amplu, o privire analitica asupra meciurilor saptamanii respective.

Rapoartele oferite de Initiative vor acoperi subiecte de maxim interes, precum meciului saptamanii (ce meci a obtinut cea mai mare rata de audienta globala live), tara cu cele mai mari audiente in saptamana respectiva, analize comparative 2006 versus 2002, pietele cu cele mai importante schimbari in ceea ce priveste audientele fata de Cupa Mondiala 2002, cea mai activa piata a saptamanii etc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri