Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", este cel mai bine platit actor de televiziune, potrivit revistei Forbes, scrie Mediafax.
Potrivit revistei Forbes, Ashton Kutcher a obtinut venituri de 24 de milioane de dolari in perioada mai 2011 - mai 2012.

Charlie Sheen, fostul star al serialului "Doi barbati si jumatate", a ocupat anul trecut prima pozitie in acest top, cu venituri de 40 de milioane de dolari.

Sheen, care poate fi vazut in aceasta perioada in "Anger Management", un sitcom produs si difuzat de un post american de televiziune prin cablu, a fost concediat din distributia serialului "Doi barbati si jumatate" dupa o disputa intens mediatizata cu directorii postului CBS si nu se regaseste in primele 10 pozitii ale topului Forbes din acest an.

Steve Carell, un alt actor care se afla in Top 10 anul trecut, cu venituri de 15 milioane de dolari, inainte de a parasi serialul "The Office", nu apare nici el in topul din acest an.

Pozitia a doua in topul Forbes pe 2012 al celor mai bine platiti actori de televiziune este impartita de Hugh Laurie, starul serialului "Dr. House", si Ray Romano, starul serialului "Men of a Certain Age", care au obtinut fiecare venituri de 18 milioane de dolari.

Pozitiile urmatoare din Top 10 sunt completate de actorii Alec Baldwin ("30 Rock", 15 milioane de dolari), Mark Harmon ("NCIS", 15 milioane de dolari), Tim Allen ("Last Man Standing", 14 milioane de dolari), Jon Cryer ("Doi barbati si jumatate", 13 milioane de dolari), Patrick Dempsey ("Anatomia lui Grey", 12 milioane de dolari), Jim Parsons ("The Big Bang Theory", 8 milioane de dolari), Johnny Galecki ("The Big Bang Theory", 8 milioane de dolari) si Jason Segel ("How I Met Your Mother", 8 milioane de dolari).

Editorii de la Forbes au precizat ca estimarile lor nu au inclus cheltuielile generate de salariile platite managerilor si agentilor actorilor si nici "alte costuri generate de statutul de vedeta".

Sursa foto: www.cbs.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri