Cea de-a patra editie a Festivaluli International de Film "Comedy Cluj" s-a incheiat sambata seara cu Gala Laureatilor, in cadrul careia au fost premiate mai multe lungmetraje si scurtmetraje, trofeul revenind anul acesta filmului "Chinese Take-Away", in regia lui Sebastian Borenzstein.
Festivalul International de Film "Comedy Cluj" a oferit sambata seara - la finalul a noua zile de proiectii a numeroase productii cinematografice din peste 35 de tari - trofeele celei de-a patra editii, scrie Mediafax.

Gala de decernare a premiilor Comedy Cluj 2012 a avut loc la cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca.

Juriul competitiei de lungmetraj a fost format din Thom Palmen (producator de film, Suedia), Sebastian Stern (regizor, Germania), Declan Cassidy (regizor, Irlanda) si Vivek Singhania (producator de film, Bollywood).

Trofeul festivalului a revenit, in aceasta editie, lungmetrajului "Chinese Take-Away/Un cuento chino" (Argentina/Spania, 2011), in regia lui Sebastian Borenzstein.

Premiul pentru cel mai bun regizor i-a fost acordat Tanyei Wexler, pentru filmul "Hysteria", iar cel mai bun scenariu a fost desemnat acela semnat de Dick Clement, Ian La Frenais si Simon Maxwell, pentru filmul "Killing Bono" ( 2011, Marea Britanie/Irlanda).

Premiul pentru cel ami bun actor intr-un rol principal i-a revenit actritei Ke Shi , pentru filmul "OZN in ochii ei/UFO in Her Eye"s, in regia lui Xiaolu Guo (Germania/China,2011).

Pentru competitia dedicata filmelor de scurtmetraj, juriul a fost compus din bloggeri si specialisti ai industriei cinematografice iar premiul "Comedy Cluj" 2012 la aceasta sectiune a fost acordat productiei "Pana cand moartea ne va desparti", regia Carolina Carrilo (Argentina, 2012).

Una dintre cele mai asteptate distinctii ale serii, Premiul Publicului, a fost acordata filmului "Tom Sawyer", in regia lui Hermine Huntgeburth (Germania, 2012).

Festivitatea de decernare a premiilor Festivalului International de Film "Comedy Cluj" 2012 a fost urmata de spectacolul-eveniment "Retour de Flamme", un cine-concert sustinut de Serge Bromberg.

Premiul de Excelenta al "Comedy Cluj" 2012 a fost acordat actorului si regizorului Horatiu Malaele.

Duminica, in ultima zi a Festivalului International de Film "Comedy Cluj", publicul clujean va putea urmari filmele castigatoare la Comedy Cluj 2012 la cinematografele Florin Piersic si Victoria, dar si o selectie a celor mai bune productii prezente in acest an in cadrul festivalului.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri