Cu doar trei saptamani inaintea concertului “HAVASI Symphonic”, tanarul pianist Havasi alaturi de bateristul rock Endi s-au aflat intr-o scurta vizita la Bucuresti pentru a oferi detalii despre elementele de noutate ce vor fi incluse in spectacolul din data de 3 noiembrie de la Sala Palatului.

Orchestra maghiara Havasi va aduce in acest an in fata publicului un nou spectacol grandios sustinut de peste 100 de artisti, dar si o inovatie muzicala prin alaturarea de stiluri diferite, o noutate in peisajul artistic contemporan.

Artistul a dezvaluit noile parti ale spectacolului. Acestea corespund celor cinci proiecte diferite, toate fiind compozitie proprie bazata pe respectul fata de pian. „Havasi Symphonic”, „Pensula si Pian” („Brush and Piano”), „Drum and Piano”, „The Unbending Trees” si „Havasi Classic” sunt un cumul artistic al inovatiei pianistului, Havasi creand un stil nou printr-o comunicare intr-un limbaj propriu, necaracteristic altor muzicieni, fara a „copia sau imita”.

Pe langa noile proiecte „Pensula si Pian”, „The Unbending Trees” si „Drum and Piano”, artistul a oferit detalii despre „Havasi Classic”, un moment desavarsit ce prezinta un solo de pian cuprinzand elemente din celebre lucrari de muzica clasica. Dupa energiile enorme si puterea transmise de cei peste 100 de muzicieni „este emotionant sa asculti doar pianul si sa lasi acest instrument perfect sa vrajeasca publicul”, a adaugat Havasi.

Dupa o scurta trecere in revista a istoriei proiectului „Drum and Piano” si a prieteniei ce-i leaga pe cei doi artisti, Havasi si Endi au prezentat in premiera in Romania videoclipul piesei „Freedom”, un clip fascinant ce se afla in topul celor mai scumpe realizari de acest gen din lume. Productia video imbina elemente tehnice desavarsite cu imagini spectaculoase, oferind intregii povesti o eleganta impresionanta.

HAVASI Symphonic Concert Show va avea loc pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro, avand preturi cuprinse intre 99 si 335 de lei.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Unde iesi sa te distrezi in weekend in Bucuresti