Actorul Daniel Radcliffe, starul francizei cinematografice "Harry Potter", s-a mentinut pe primul loc in topul celor mai bogate vedete britanice in varsta de pana la 30 de ani, alcatuit in fiecare an de revista Heat, transmite Mediafax.

Astfel, tanarul actor britanic a obtinut in ultimele 12 luni venituri de 53,3 milioane de lire sterline (65,5 milioane de euro).

Robert Pattinson, devenit celebru gratie rolului din franciza "Amurg/ Twilight", a urcat o pozitie fata de topul de anul trecut si ocupa locul al doilea, cu venituri de 38,73 de milioane de lire sterline (47,5 milioane de euro).

Pozitia a treia este ocupata de actrita Keira Knightley, care a obtinut venituri de 32,7 milioane de lire sterline (40,1 milioane de euro).

Topul celor mai bogate vedete britanice in varsta de pana la 30 de ani a fost alcatuit pe baza contractelor declarate in mod public de aceste vedete.

Pozitiile urmatoare din Top 10 sunt ocupate, in ordine, de actrita Emma Watson (26,5 milioane de lire sterline), grupul pop One Direction (26,3 milioane de lire sterline), cantareata Adele (26 milioane de lire sterline), actorul Rupert Grint (23,4 milioane de lire sterline), cantareata Leona Lewis (13,6 milioane de lire sterline), cantareata Cheryl Cole (13,4 milioane de lire sterline) si cantareata Katie Melua (11 milioane de lire sterline).

Foto: photobucket.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si