Actorul Daniel Radcliffe, starul francizei cinematografice "Harry Potter", s-a mentinut pe primul loc in topul celor mai bogate vedete britanice in varsta de pana la 30 de ani, alcatuit in fiecare an de revista Heat, transmite Mediafax.
Astfel, tanarul actor britanic a obtinut in ultimele 12 luni venituri de 53,3 milioane de lire sterline (65,5 milioane de euro).

Robert Pattinson, devenit celebru gratie rolului din franciza "Amurg/ Twilight", a urcat o pozitie fata de topul de anul trecut si ocupa locul al doilea, cu venituri de 38,73 de milioane de lire sterline (47,5 milioane de euro).

Pozitia a treia este ocupata de actrita Keira Knightley, care a obtinut venituri de 32,7 milioane de lire sterline (40,1 milioane de euro).

Topul celor mai bogate vedete britanice in varsta de pana la 30 de ani a fost alcatuit pe baza contractelor declarate in mod public de aceste vedete.

Pozitiile urmatoare din Top 10 sunt ocupate, in ordine, de actrita Emma Watson (26,5 milioane de lire sterline), grupul pop One Direction (26,3 milioane de lire sterline), cantareata Adele (26 milioane de lire sterline), actorul Rupert Grint (23,4 milioane de lire sterline), cantareata Leona Lewis (13,6 milioane de lire sterline), cantareata Cheryl Cole (13,4 milioane de lire sterline) si cantareata Katie Melua (11 milioane de lire sterline).

Foto: photobucket.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri