Cea de-a XXI-a editie a Festivalului si Concursului International "George Enescu" se va desfasura la nivel national in perioada 1 - 28 septembrie 2013, va gazdui peste 150 de evenimente si va beneficia de un buget de 9 milioane de euro, aprobat de Guvern, scrie Mediafax.
"Suma de 9 milioane de euro a fost aprobata de Guvern pentru editia de anul viitor a festivalului", a precizat Oana Marinescu, cea care se ocupa de relatii publice si comunicare pentru Festivalul si Concursul International "George Enescu" 2013.

Cea de-a XXI-a editie a Festivalului "George Enescu" - a X-a dupa Revolutia din 1989 - va gazdui peste 150 de evenimente.

La Bucuresti, spectacolele se vor desfasura la Sala Mare a Palatului - a carei acustica mult controversata ar putea fi imbunatatita -, Ateneul Roman, Opera Nationala din Bucuresti, Aula Muzeului National de Arta, Sala "Mihail Jora" a Societatii Romane de Radiodifuziune si in Piata Festivalului.

De asemenea, concerte vor fi organizate, tot in cadrul Festivalului "George Enescu", la Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Dorohoi, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara.

Abonamentele pentru cele 28 de zile ale Festivalului Enescu vor fi puse in vanzare pe 15 ianuarie, iar biletele - pe 15 aprilie.

Festivalul "George Enescu" este organizat de Artexim, o institutie aflata in subordinea Ministerului Culturii, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, prin ArCuB, in colaborare cu Fundatia Art Production.

Sursa foto: www.festivalulenescu.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri