Compania Dual Promo, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de materiale promotionale din Romania, cu afaceri de 1,17 milioane de euro anul trecut, a investit la inceputul lui noiembrie peste 200.000 de dolari in echipamente de tipar digital si printuri de mari dimensiuni.
Investitia va fi amortizata in cel mult trei ani si va contribui la cresterea cifrei de afaceri cu peste 10% in primul an de activitate pentru intreg grupul Dual, din care mai fac parte si companiile Inspirion si Hope.

Grupul Dual ofera servicii de consultanta marketing, servicii de promovare, creatie grafica si DTP, productie publicitara - tipar digital si printuri de mari dimensiuni, import si comercializare materiale promotionale.

“Segmentul materialelor promotionale este destul de fluctuant si unul dintre sectoarele destul de afectate de criza. Pana acum, strategia noastra de dezvoltare prin extinderea gamei de servicii oferite, se pare ca a fost castigatoare si ne-a pus la adapost. De aceea, aceasta investitie reprezinta un pas strategic pentru noi, chiar si in conditiile in care nici piata de productie publicitara inca nu si-a revenit complet. In urma investitiei estimam o crestere a cifrei de afaceri cu cel putin 10% in primul an si o amortizare a investitiei in cel mult trei ani” a declarat Ciprian Faraon, managing partner al companiei Dual Promo.

Compania Dual Promo a fost infiintata in 1999 si este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de publicitate, materiale publicitare si promotionale din Romania.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri