Autoarea britanica Helen Fielding a inceput sa scrie a treia parte a aventurilor lui Bridget Jones, la 13 ani de la lansarea celui de-al doilea volum din serie, scrie Mediafax.
Pe langa un nou film si un musical dedicate celebrului personaj, Fielding vrea sa scrie o noua carte si in acest sens a apelat la platforma de socializare Twitter pentru inspiratie.

"Ma distrez teribil, este foarte amuzat", a declarat scriitoarea pentru BBC Radio 4.

Helen Fielding a dat lovitura cu romanul "Jurnalul lui Bridget Jones" in 1996

Helen Fielding s-a nascut intr-un oras industrial din Yorkshire si a studiat la Oxford. A lucrat cativa ani la BBC, realizand documentare despre Africa. De altfel, romanul sau de debut din 1994, "Celebritate pentru o cauza nobila", aclamat de critica la data aparitiei, are la baza experienta africana a autoarei.

In 1996, ziarista Helen Fielding da lovitura de piata cu romanul "Jurnalul lui Bridget Jones", vandut in milioane de exemplare in lume.

Ecranizarea realizata de Universal Pictures in 2001, cu Renee Zellweger, Hugh Grant si Colin Firth in rolurile principale, in regia lui Sharon Maguire, se bucura, de asemenea, de mare succes.

In 1999, Helen Fielding continua jurnalul simpaticului sau personaj cu romanul "Bridget Jones: La limita ratiunii". Filmul omonim, cu aceeasi echipa celebra, a aparut in 2003.

Scriitoarea marturiseste ca, atunci cand a scris primul roman "Bridget Jones", nu s-a gandit ca il va citi cineva.

Noul roman va avea actiunea plasata in Londra zilelor noastre si va prezenta o noua etapa din viata eroinei sale, incluzand noutati moderne, precum Twitter.

"Inca incearca sa se lase de fumat si sa slabeasca. Se straduieste putin prea mult si are mai mult succes, dar in esenta nu s-a schimbat", povesteste Fielding, care se declara putin infricosata de ideea de a lansa acest al treilea volum.

Filmul "Bridget Jones 3" este programat sa fie lansat in 2013

Anul trecut, presa de specialitate a relatat ca Renee Zellweger (foto mijloc) a semnat un nou contract pentru a o interpreta pe Bridget Jones, in cel de-al treilea film ce o are protagonista pe jurnalista britanica, iar Colin Firth a dezvaluit unele detalii privind continuarea seriei de succes.

Zellweger, in varsta de 43 de ani, a primit asigurari ca de aceasta data nu va mai trebui sa se ingrase, asa cum a facut pentru primele doua filme din serie.

Desi a pierdut apoi repede kilogramele in plus, Zellweger si-a facut griji pentru sanatatea ei. Potrivit unor surse, actrita ar putea purta un costum special, care sa o faca sa para mai grasa, in timpul filmarilor.

"Bridget Jones 3" va fi produs de Working Title si este programat pentru lansare in 2013.

Desi nu a fost confirmata prezenta in distributie a actorilor Colin Firth (foto dreapta) si Hugh Grant (foto dreapta), cel dintai a dezvaluit unele detalii din actiunea filmului in emisiunea americana "Access Hollywood".

"Bridget si Mark (Mark Darcy - personajul interpretat de Colin Firth n.r.) nu pot avea copii. Cred ca asa se intampla. Asa ca ea face greseala uriasa de a se intoarce la Daniel Cleaver (personajul interpretat de Hugh Grant, n.r.) pentru a ramane insarcinata. Cred ca el o paraseste si ghiciti cine se intoarce sa o salveze", a spus Colin Firth, actorul britanic premiat cu Oscar, anul trecut, pentru rolul din "Discursul regelui".

Sursa foto:
Pagina de Facebook a filmului Jurnalul lui Bridget Jones

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri