Andreea Esca, prezentatoarea stirilor Pro TV, a scris pe reteaua de socializare Facebook ca stirea potrivit careia ea, Adrian Sarbu (presedinte si CEO al CME, grupul care detine Pro TV), Costi Mocanu (vicepresedinte al platformei Voyo) si Felix Draghici (directorul executiv al Sport.ro) ar pleca la o alta televiziune este o gluma proasta.

"Tocmai am citit pe niste bloguri ca Adrian Sarbu, Costi Mocanu, Felix Draghici si eu vom lucra la o alta televiziune. Stiam ca pacalelile se fac de 1 Aprilie, nu de 1 Decembrie, asa ca daca a fost cumva o gluma, a fost una proasta! Singurul loc in care ma voi vedea in curand cu domnii mai sus mentionati este petrecerea de sarbatorire a 17 ani de PRO TV, de pe 1 Decembrie!", a scris prezentatoarea pe Facebook.

Anuntul a aparut dupa ce site-ul ziuanews.ro a scris ca Andreea Esca si Adrian Sarbu, presedintele si CEO-ul grupului american CME, care detine Pro TV, ar pleca la operatorul de telecomunicatii RCS&RDS, companie care in ultimii ani s-a dezvoltat tot mai mult in zona de continut.

Potrivit ziuanews.ro, aceasta mutare ar aparea in urma unei achizitii a grupului CME de catre Time Warner.

Insa nici pe site-ul Time Warner si nici pe cel al CME nu a aparut vreo informatie potrivit careia Time Warner si-ar fi marit pachetul de actiuni detinut in cadrul grupului american care detine Pro TV. In prezent, Time Warner detine 49,9 % din actiunile CME.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si